Активни игри

Официални правила за участие в игрите на Радио Z-Rock

Архив игри

Спечели билет за SOFIA METAL FEST в „Закуска за шампиони“ по Z-Rock!
Отговори на въпроса на Гурко за играта във facebook, и вече участваш в жребия. Всеки ден, малко преди 10ч., двама късметлии ще печелят билет за фестивала на 14 май!
» виж повече
Обичаш Коледа? Получаваш Коледа с празничната игра на Kaufland!
Отговори на въпроса на деня под публикацията за играта във facebook, за да участваш в жребия. Всеки ден един късметлия ще печели ваучер за пазаруване в Kaufland на стойност 40 лв.!
» виж повече
„Мустакат“ месец по Z-Rock с подкрепата на Pringles!
Не пропускайте да спечелите страхотни награди, като участвате в играта по Z-Rock с подкрепата на Pringles, която ще напомни, че истинският мъж държи на своето здраве и не подценява профилактиката!
» виж повече
Z-Rock празнува рожден ден – подаръците са за теб!
Всеки ден в ефира ще чуваш откъса от песен на AC/DC или Iron Maiden. Ако знаеш от кой албум и година е тя, напиши ни верния отговор на имейл 15@zrockradio.bg и можеш да спечелиш страхтни награди!
» виж повече
Спечели оригинална тениска на Б.Т.Р. в новата игра на Z-Rock!
Всеки ден на страницата на Радиото във facebook ще намираш по един въпрос. Напиши ни верния отговор на имейл igra@zrockradio.bg и малко преди 14ч. наградата може да стане твоя!
» виж повече
Играй и печели в „Стигаме далече“ – игра на Министерството на транспорта и Z-Rock!
Отговори с коментар на въпроса, който ще намираш ежедневно във фейсбук. Отговори вярно на дневния въпрос и имаш шанс да спечелиш страхотни награди – Bluetooth колона, USB Hub, Безжична мишка и торба!
» виж повече
Спечели двойна покана за концерта на Intelligent Music Project в Пловдив!
Отговори въпросa, който ще намериш във фейсбук само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с телефон и изрично съгласие да обявим името ти, ако спечелиш наградата и двойната покана може да е твоя!
» виж повече
Спечели билет за прожекцията „Oasis Knebworth 1996“ в Cinema City!
Отговори на ежедневния въпрос във фейсбук и можеш да спечелиш билет за прожекцията, посветена на историческо за бритпоп музиката събитие – два концерта на Oasis, посетени от 250 000 човека!
» виж повече
Спечели в „Стигаме далече“ – играта на Министерство на транспорта и Z-Rock!
Отговори с коментар на въпроса, който ще намираш ежедневно във фейсбук. Отговори вярно на дневния въпрос и имаш шанс да спечелиш страхотни награди – bluetooth колона, USB hub, безжична мишка и торба!
» виж повече
Спечели билет за алтернативното събитие на лятото REBEL REBEL!
Отговори на въпроса, който ще намираш ежедневно във фейсбук. Изпрати верния отговор на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти!
» виж повече
Спечели автобиографията „Да бъде любов“ на Lenny Kravitz!
Отговори на въпроса, който ще чуеш единствено в ефира на Z-Rock. Изпрати верния отгвор на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти.
» виж повече
Спечели билет за Sofia Live Festival и Z-Rock!
Отговори на въпроса във фейсбук на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти и можеш да спечелиш билет за летния фестивал!
» виж повече
Спечели слушалки Marshall от Slushalki.net и Z-Rock!
Отговори на ежедневния въпрос във фейсбук, и всеки ден играеш за чифт страхотни, качествени слушалки от Slushalki.net! А всеки петък един късметлия ще печели великолепни слушалки Marshall!
» виж повече
Спечели подаръци за 10-годишния юбилей на група SEVI!
Отговори на въпроса във фейсбук на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти и можеш да спечелиш подарък за юбилея на SEVI!
» виж повече
Спечели новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3!
Отговори на въпроса на деня във фейсбук страницата ни с коментар и в края на играта можеш да спечелиш чифт страхотни слушалки HUAWEI Free Buds 3!
» виж повече
Спечели билет или meet & greet за концерта на Obscura и God Dethroned!
Отговори на въпроса на деня във фейсбук само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим публично името ти и можеш да спечелиш награда!
» виж повече
Спечели книгата „Sabbath Bloody Sabbath“ от „Закуска за шампиони“ с Гурко!
Обади се на ефирния телефон на Z-Rock – 02 / 976 56 33, с мнение по сутрешната тема и автоматично влизаш в жребий, който Гурко ще  тегли всеки петък, малко преди 10ч. сутринта!
» виж повече
Стопли сърцето на скъп човек за Коледа със Златното мече на Lindt!
Благодарете на любимите си хора с коментар във фейсбук страницата ни и всеки ден имате шанса да спечелите комплект от ДВЕ Златни мечета Lindt!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Deep Purple!
Спечели билет за последното шоу на рок легендите у нас! Включи се в играта на Z-Rock с отговор на въпроса „Защо обичаш Deep Purple?“ на имейл igra@zrockradio.bg – имаш право на участие всеки ден, но само по веднъж!
» виж повече
„Мустакат“ месец по Z-Rock с подкрепата на Pringles!
Не пропускайте да спечелите страхотни награди, като участвате в играта по Z-Rock с подкрепата на Pringles, която ще напомни, че истинският мъж държи на своето здраве и не подценява профилактиката!
» виж повече
Празник за шампиони с OMV и Z-Rock!
Отговори на сутрешния въпрос в „Закуска за шампиони или как да си отворим едно кафе“ и може да си отвориш пътя към наградите ни – ваучери на стойност 60 лв. за гориво OMV MaxxMotion!
» виж повече
Спечели билет за първото представление на VIDEO GAMES LIVE в България!
Мултимедийният концерт с музика от най-популярните видео игри за всички времена идва за първи път в България – отговори на въпроса на деня във facebook и можеш да спечелиш билет за шоуто!
» виж повече
Z-Rock на 13! Буги празник и много подаръци за вас!
Слушай внимателно празничния ефир на Радиото! Всеки ден ще чуваш култовите реплики на Буги Барабата. Изпрати ни ги с часа на излъчването и данните си на 13@zrockradio.bg и спечели страхотни награди!
» виж повече
Познай сигнала и спечели билет за концерта на The Chemical Brothers!
Слушай внимателно ефира на Радиото. Mежду 10 и 17ч. ще чуваш специалния Chemical сигнал. Изпрати ни часа на излъчването му и данните си на igra@zrockradio.bg и спечели билет за концерта на 10 октомври 2019 г.!
» виж повече
Спечели билет за Походът на българския рок с Ахат, Сигнал и Милена!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели билет за концерта на трите легендарни имена, които активно пишат историята на българската сцена!
» виж повече
Спечели билет за Varna Rock 2019!
Чуй музикалната загадка, изпрати ни отговора й на igra@zrockradio.bg и спечели билет за фестивала, за да видиш Rage, Firewind c Gus G., W.A.S.P., Sonata Arctica и суперпроекта на Tobias Sammet, Avantasia!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Evanescence в България!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели билет за първия самостоятелен концерт на Amy Lee и компания у нас!
» виж повече
Спечели meet & greet със Slayer!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели meet & greet с една от най-големите легенди в метъла, които идват за последния си концерт у нас!
» виж повече
Спечели супер награди от Z-Rock и Savoy Silver за Hills of Rock 2019!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели билети за фестивала, бутилки рок водка Savoy Silver, микрофон или електро-акустична китара със звездни автографи!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Testament!
Виж въпроса на деня във фейсбук страницата ни, напиши ни отговора му и жребият може да посочи теб в края на деня! Все ден двама късметлии ще печелят пропуск за концерта на бандата в София.
» виж повече
Спечели смартфон Nokia 4.2!
Виж въпроса на деня във фейсбук страницата ни, отговори с коментар и малко преди 18ч. Краси Москов ще зарадва някого със зарядно за кола Nokia.  Голямата награда в края на играта е смартфон Nokia 4.2!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Skid Row в София!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и малко преди 18ч. Краси Москов ще зарадва чрез жребий ДВАМА късметлии всеки ден!
» виж повече
Спечели ДВОЙНА ПОКАНА за концерта на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band!
Отговори на въпроса в играта на имейл igra@zrockradio.bg и имаш възможност да спечелиш двойна покана за концерта, към която върви и копие от новия албум Sorcery Inside! Жребият се тегли всеки ден в 14ч.
» виж повече
Спечели ДВОЙНА ПОКАНА за фестивала Nova Rock, Австрия!
Всеки ден на страницата ни във facebook ще намираш кадър от видеоклип на някой от хедлайнърите на феста. Разпознай групата и песента, чийто е клипът и изпрати отговора си на igra@zrockradio.bg!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Bullet for My Valentine!
Всеки ден в ефира ще чуваш замаскиран откъс от песен на групата. Напиши ни името й на igra@zrockradio.bg, а малко след 17ч. Краси Москов ще тегли името на един от всички, дали верен отговор.
» виж повече
Спечели страхотни награди със Z-Rock и Danfoss!
Danfoss Eco ти предалага интелигентно решение за управление на отоплението! Участвай в играта с правилен отговор и се запиши в жребий за различни награди!
» виж повече
Сподели любовта си с Lindor и Z-Rock и спечели
Обадете се на (02) 976 56 56 и изпратете любовно послание за скъп човек. Така се записвате за участие в томбола за две Lindor сърца всеки делничен ден!
» виж повече
Спечели ДВОЕН билет за концерта “Rock the Opera”!
Отговори правилно на въпроса за деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни всяка сутрин и вече участваш в жребия за дневната награда – ДВОЕН БИЛЕТ за концерта!
» виж повече
Открий Bosch и спечели страхотни награди всеки ден!
Влез на DizzyRiders.bg и открий къде е скрито логото на Bosch! Kликни на него, за да отговориш на въпроса в играта и всеки, който е дал верен отговор, има шанс да спечели награда от Bosch – чистачки за автомобил AeroEco, а зарядно за акумулатор очаква най-големия късметлия в края на всяка седмица.
» виж повече
Спечели билет за концерта на Mando Diao на 9 декември!
Mando Diao пристигат за концерт на 9 декември тази година в Sofia Live клуб. Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни, като отговориш на въпроса на деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни!
» виж повече
Спечели “Пътищата, които избираме” – автобиографията на Sully Erna!
На български излезе мемоарната книга на Sully Erna “Пътищата, които избираме”. Отговори на ежедневния въпрос, който ще намираш след 10ч. на фейсбук страницата ни и вече участваш в жребия!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Балканджи на 8 ноември!
Балканджи и Khanъ ще излязат на една сцена на 8 ноември в столичния клуб MIXTAPE 5 от 19:00 часа. Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни във фейсбук страницата на радиото!
» виж повече
Спечели наградите на Bulgaria Tattoo Expo 2018!
Наближава Bulgaria Tattoo Expo 2018! Включи се в играта на Z-Rock и можеш да си сред гостите му! Следи темата на Буги всеки ден – можеш да спечелиш двойна покана за събитието, а всеки петък играем и за голямата седмична награда – татуировка по избор до 150 лв.!
» виж повече
Спечели със Z-rock и Road Runner от Prestigio!
Слушай Z-Rock всеки ден, за разбереш повече за предимствата на RoadRunner – видеорекордер от Prestigio. Записва, наблюдава и доказва! Изпрати ни информация за някое от предимствата на видеорекордера и участваш в надпреварата за 5 страхотни модела Roаd Runner.
» виж повече
Голямото мотоприключение на OMV и DizzyRiders.bg – MaxxMotion Free Rider, отново е тук!
Влез на dizzyriders.bg/freerider и сподели своя любим еднодневен мотомаршрут, който те зарежда, прочиства съзнанието ти и ти дава тази свобода, заради която яхваш мотора и се впускаш в приключение! Всеки ден ТРИМА ще печелят ВАУЧЕР за OMV MaxxMotion!
» виж повече
Включи се в играта “На път с Shell и радио Z-Rock”!
Лятото обича пътешествията, а твоята кола обича качествено гориво! Слушай радио Z-Rock и се включи в лятното приключение с Shell! Всеки ден ще задаваме въпрос и трима късметлии ще печелят ваучер за гориво на стойност 25 лв. + колекционерска количка.
» виж повече
 Спечели двудневен билет за фестивала Varna Mega Rock от радио Z-Rock!
Сезонът на мащабните фестивали на открито продължава! Nightwish, Glenn Hughes, Apocalyptica, Kamelot, Кикимора, Bendida, Б.Т.Р., Конкурент и Krossfire ще разтърсят пристанище Варна на 18 и 19 август, а Z-Rock ти дава възможност да спечелиш двудневен билет за Varna Mega Rock 2018!
» виж повече
Спечели ремастерираното издание на Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded!
Спечели новото, ремастерирано издание на легендарния албум на Guns N’ Roses, Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded! Слушай внимателно ефира на Z-Rock, където всеки ден ще те очаква музикална загадка. Ако я разгадаеш, можеш да спечелиш култовия диск!
» виж повече
Спечели билети за Hills of Rock със Z-Rock и рок водка SAVOY SILVER!
Z-Rock ще разиграе страхотни награди малко преди фестивала Hills of Rock! Разрешете музикалната ни загадка и можете да спечелите билет за фестивала, бутилка водка или блутуут колонка от SAVOY SILVER, както и meet&greet със SABATON!
» виж повече
 “Снимай компанията!” и спечели с начо чипс El Sabor и Z-Rock!
Ако искаш да спечелиш вкусни награди от “Nacho Chips & Dips” на El Sabor по време на Световното по футбол, снимай компанията, с която гледате мачовете и ни я покажи! Три пъти в седмицата шестима от вас ще могат да я почерпят за следващия мач с El Sabor!
» виж повече
 “Твоят футболен герой” с Радио Z-Rock и Допелхерц
Кажи ни кой е “Твоят футболен герой” от Световното по футбол Русия 2018 и всеки ден един от вас ще печели чрез жребий комплект продукти от Допелхерц! В края на играта трима ще спечелят и реплика на официалната топка от Световното по футбол Русия 2018!
» виж повече
  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.