Активни игри


Официални правила за участие в игрите на Радио Z-Rock

Архив игри

Докосни природата с Lidkor!
Включи се в играта, като отговориш под публикацията във Facebook страницата ни. Всеки ден наградата е продукт на Lidkor, a в петък някой ще спечели голямата награда – премиум дерма крем с безсмъртниче и бакучиол.
» виж повече
Спечели луксозните продукти на Parker в играта на Z-Rock!
Включи се в играта, като отговориш под публикацията във Facebook страницата на радиото. Отговор на дневния въпрос ще печели химикалка Parker. A в петък теглим голямата награда – Parker IM Prof Monochrome Blue.
» виж повече
Спечели двоен билет за Rakia and Spirits Fest Sofia 2023!!
Включи се в играта, като отговориш на дневния въпрос с коментар под публикацията във Facebook страницата на радиото. Всеки ден един от участниците, дал верен отговор, ще грабва ДВОЕН билет за фестивала в София.
» виж повече
„Времето ти е от значение“: спечели награда от Администрацията на Министерски съвет!
Влез във Фейсбук страницата на Z-Rock и сподели своя авторска снимка, с която да покажеш как би прекарал/а времето си, спестено при използване на електронни услуги.
» виж повече
Спечели двоен билет за концерта на Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация!
На страницата ни във фейсбук ще те изпитаме дали знеш текстовете на култовите парчета и всеки ден Краси Москов ще тегли по един печеливш, който ще грабне ВИП покана за концерта за двама.
» виж повече
Спeчели автобиографията на Леми Килмистър в Band Battle!
Участвай с коментар в ежедневната музикална битка на страницата на Радиото във facebook и в края на „Голия обяд“ един от всички, дали своя вот за участниците ще печели „По бялата линия“!
» виж повече
Спечели австрийската натурална козметика STYX!
Отговори на въпроса на деня във facebook страницата на Радиото и в края на деня двама от всички, отговорили правилно, ще спечелят комплект от великолепната австрийска натурална козметика!
» виж повече
Z-Rock празнува 17-ти рожден ден с култови спомени от концерти и фестивали!
Изпрати ни ТВОЯ снимка от най-якото рок събитие, на което си присъствал/а на имейл igra@zrockradio.bg! В края на деня един участник ще печели награда, осигурена от Savoy Silver – рок водката на България!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Der Hunds или як мърч в играта на Z-Rock!
Слушай внимателно ефира – всяка сутрин ще чуваш откъс от променена песен на Der Hunds. Ако я познаеш, изпрати името ѝ на имейл igra@zrockradio.bg и можеш да спечелиш билет, тениска или торбичка!
» виж повече
Участвай в играта на Gifto и Z-Rock, и спечели невероятни награди!
Gifto се присъединява към Z-Rock за една незабравима игра, която ще ви донесе страхотни награди през цялата седмица – ваучери на стойност 100 лева всеки ден и голямата награда – скок с парашут!
» виж повече
Включи се в играта на Z-Rock и спечели награди от LogitechG – топ гейминг продукти!
Logitech G е водеща в марка в света на гейминга, производител на качествена периферия. Продуктите са от любимите на запалените геймъри и тази седмица можеш да ги спечелиш в играта на Z-Rock!
» виж повече
Спечели як мърч или билет за фестивала REBEL REBEL By The Sea в играта на Z-Rock!
Седем бг банди и една американска акостират във Варна. Отговори на въпроса на страницата на Радиото във фейсбук и може да спечелиш билет за феста, плажна кърпа, тениска или чанта тоут!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Architects в Бургас!
Architects идват в България като част от концертната поредица Burgas Summer Live. Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден на фейсбук страницата на Радиото и наградата може да е твоя!
» виж повече
Спечели уикенд за двама и дегустация на вино в играта на Uva Nestum Wine & SPA!
Включете се в играта на Uva Nestum Wine & SPA и Z-Rock, като отговорите вярно на въпроса във фейсбук и в края на седмицата един от вас ще спечели уикенд за двама с включена дегустация на вино!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Interpol у нас!
Всеки ден във фейсбук страницата на Радиото ще намираш въпрос – тази седмица в блока на Краси, а следващата – при Елена. Отговори на въпроса само на имейл igra@zrockradio.bg и билетът може да е твой!
» виж повече
Спечели билет за Rock Sympho Show на PRIME Orchestra в България!
PRIME Orchestra идва с три концерта у нас – в София, Пловдив и Варна. Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден на фейсбук страницата ни и в края на деня билетът за шоуто може да е твой!
» виж повече
Спечели четворен винилов сет Meteora 20th Anniversary Edition на Linkin Park!
Всеки ден тази седмица, на всеки час, в ефира ни ще звучи музикална загадка. Чуеш ли я, напиши ни имейл с верния отговор и може да спечелиш суперлимитираното четворно винилово издание!
» виж повече
Спечели билет за „Концерт за група и оркестър“ на Джон Лорд и музиката на Deep Purple!
Последен шанс да станеш част от събитието с Брус Дикинсън и музиката на Джон Лорд и Deep Purple! Отговори на музикалната ни загадка и може да спечелиш пропуск за разпродаденото мега шоу!
» виж повече
„Твоят футболен герой“ със Z-Rock и Pringles!
Кой според теб ще стане Футболен герой на Мондиал 2022? Напиши неговото име под тематичната публикация във Facebook страницата на Z-Rock и вече си в играта!
» виж повече
Спечели луксозни продукти на PARKER в играта на Z-Rock!
Отговори на въпроса на деня в страницата ни във facebook и можеш да спечелиш химикалка PARKER или голямата награда – писалка PARKER IM Vibrant Rings от една от най-известните марки луксозни пишещи средства!
» виж повече
Спечели двоен билет за HARDCORE X-MASS 2022 със Z-Rock!
Отговори на въпроса на деня в страницата ни във facebook и можеш да спечелиш ДВОЕН билет за 2-те сцени на феста и за 2-та дни: 16-ти и 17-ти декември на най-стария български хардкор и ъндърграунд фестивал!
» виж повече
Спeчели автобиографията „БИБЛЕЙСКО“ на Роб Халфорд в Band Battle!
Участвай с коментар в ежедневната музикална битка на страницата на Радиото във facebook и в края на „Голия обяд“ един от всички, заявили своето пристрастие, ще спечели!
» виж повече
Z-Rock празнува с 16 слушателски плейлисти в праймтайма на радиото!
На 13 октомври Z-Rock – рок радиото на България, празнува своя рожден ден! Празнува 16 години с 16 музикални селекции – избрани и подредени от слушателите. Включи се и твоята музика може да звучи в ефира!
» виж повече
Спечели билет или мърч за Hills of Rock – Sofia Edition 2022 от Z-Rock!
Слушай внимателно ефира. На всеки час водещите ще пускат музикална загадка – името на песента очакваме от теб! Изпрати имейл с верния отговор на hillsofrock@zrockradio.bg и стискай палци!
» виж повече
Спечели суичър или билет за Midalidare Rock In The Wine Valley 2022!
Всяка сутрин на страницата ни във facebook ще намираш стоп кадър от клип на някой от участниците във фестивала. Напиши ни коя е групата и как е името на песента в коментар, и можеш да спечелиш!
» виж повече
Спечели мечтаната лятна почивка в „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“!
Отговори с коментар на въпроса, който ще намираш всяка сутрин на на страницата ни във facebook . В края на играта, на финала на шоуто „Закуска за шампиони…“,  леката ръка на Гурко ще изтегли късметлията!
» виж повече
Спечели двоен билет за фестивала Damascena „Rocks the Night“!
Виж въпроса, който Елена Розберг ще задава във facebook страницата ни всяка сутрин. Отговори с коментар и в края на „Голия обяд“ може да се окажеш собственик на двойна покана за събитието!
» виж повече
Спечели двоен билет за WOLF FEST – вълчата пътека 2022!
Всеки ден във facebook ще намираш визия с въпрос за фестивала. Отговори на имейл igra@zrockradio.bg и в края на деня двама от отговорилите правилно ще печелят ДВОЕН билет!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Nick Mason’s Saucerful of Secrets на 8 юни!
Отговори с коментар на въпроса във facebook и в края на шоуто на Гурко двама от вярно отговорилите ще печелят ценния пропуск за шоуто на изключителния музикант от Pink Floyd.
» виж повече
Спечели двоен билет за Автосалон София 2022!
Oтговори на въпроса за деня с коментар под публикацията във facebook, а в края на работния ден Краси Москов ще изтегли един от всички участници, който ще грабне ДВЕ покани за шоуто!
» виж повече
Спечели двоен билет за музикалния фестивал NOVA Rock 2022!
Напиши ни имейл на show@zrockradio.bg със събджект ИСКАМ НА НОВА РОК!, заедно с име, фамилия, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти публично. Късмет!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Deep Purple в София!
Отговори на въпроса за играта във facebook, и вече участваш в жребия! В края на деня Краси Москов ще тегли двама късметлии, които ще печелят по един билет за концерта.
» виж повече
Спечели билет за фестивала EXIT 2022 в играта на Z-Rock!
Всеки ден във facebook ще намираш визия с въпрос за фестивала. Отговори на имейл igra@zrockradio.bg и в края на играта двама от отговорилите правилно ще спечелят билет!
» виж повече
Спечели билет за SOFIA METAL FEST в „Закуска за шампиони“ по Z-Rock!
Отговори на въпроса на Гурко за играта във facebook, и вече участваш в жребия. Всеки ден, малко преди 10ч., двама късметлии ще печелят билет за фестивала на 14 май!
» виж повече
Обичаш Коледа? Получаваш Коледа с празничната игра на Kaufland!
Отговори на въпроса на деня под публикацията за играта във facebook, за да участваш в жребия. Всеки ден един късметлия ще печели ваучер за пазаруване в Kaufland на стойност 40 лв.!
» виж повече
„Мустакат“ месец по Z-Rock с подкрепата на Pringles!
Не пропускайте да спечелите страхотни награди, като участвате в играта по Z-Rock с подкрепата на Pringles, която ще напомни, че истинският мъж държи на своето здраве и не подценява профилактиката!
» виж повече
Z-Rock празнува рожден ден – подаръците са за теб!
Всеки ден в ефира ще чуваш откъса от песен на AC/DC или Iron Maiden. Ако знаеш от кой албум и година е тя, напиши ни верния отговор на имейл 15@zrockradio.bg и можеш да спечелиш страхтни награди!
» виж повече
Спечели оригинална тениска на Б.Т.Р. в новата игра на Z-Rock!
Всеки ден на страницата на Радиото във facebook ще намираш по един въпрос. Напиши ни верния отговор на имейл igra@zrockradio.bg и малко преди 14ч. наградата може да стане твоя!
» виж повече
Играй и печели в „Стигаме далече“ – игра на Министерството на транспорта и Z-Rock!
Отговори с коментар на въпроса, който ще намираш ежедневно във фейсбук. Отговори вярно на дневния въпрос и имаш шанс да спечелиш страхотни награди – Bluetooth колона, USB Hub, Безжична мишка и торба!
» виж повече
Спечели двойна покана за концерта на Intelligent Music Project в Пловдив!
Отговори въпросa, който ще намериш във фейсбук само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с телефон и изрично съгласие да обявим името ти, ако спечелиш наградата и двойната покана може да е твоя!
» виж повече
Спечели билет за прожекцията „Oasis Knebworth 1996“ в Cinema City!
Отговори на ежедневния въпрос във фейсбук и можеш да спечелиш билет за прожекцията, посветена на историческо за бритпоп музиката събитие – два концерта на Oasis, посетени от 250 000 човека!
» виж повече
Спечели в „Стигаме далече“ – играта на Министерство на транспорта и Z-Rock!
Отговори с коментар на въпроса, който ще намираш ежедневно във фейсбук. Отговори вярно на дневния въпрос и имаш шанс да спечелиш страхотни награди – bluetooth колона, USB hub, безжична мишка и торба!
» виж повече
Спечели билет за алтернативното събитие на лятото REBEL REBEL!
Отговори на въпроса, който ще намираш ежедневно във фейсбук. Изпрати верния отговор на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти!
» виж повече
Спечели автобиографията „Да бъде любов“ на Lenny Kravitz!
Отговори на въпроса, който ще чуеш единствено в ефира на Z-Rock. Изпрати верния отгвор на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти.
» виж повече
Спечели билет за Sofia Live Festival и Z-Rock!
Отговори на въпроса във фейсбук на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти и можеш да спечелиш билет за летния фестивал!
» виж повече
Спечели слушалки Marshall от Slushalki.net и Z-Rock!
Отговори на ежедневния въпрос във фейсбук, и всеки ден играеш за чифт страхотни, качествени слушалки от Slushalki.net! А всеки петък един късметлия ще печели великолепни слушалки Marshall!
» виж повече
Спечели подаръци за 10-годишния юбилей на група SEVI!
Отговори на въпроса във фейсбук на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим името ти и можеш да спечелиш подарък за юбилея на SEVI!
» виж повече
Спечели новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3!
Отговори на въпроса на деня във фейсбук страницата ни с коментар и в края на играта можеш да спечелиш чифт страхотни слушалки HUAWEI Free Buds 3!
» виж повече
Спечели билет или meet & greet за концерта на Obscura и God Dethroned!
Отговори на въпроса на деня във фейсбук само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и съгласие да обявим публично името ти и можеш да спечелиш награда!
» виж повече
Спечели книгата „Sabbath Bloody Sabbath“ от „Закуска за шампиони“ с Гурко!
Обади се на ефирния телефон на Z-Rock – 02 / 976 56 33, с мнение по сутрешната тема и автоматично влизаш в жребий, който Гурко ще  тегли всеки петък, малко преди 10ч. сутринта!
» виж повече
Стопли сърцето на скъп човек за Коледа със Златното мече на Lindt!
Благодарете на любимите си хора с коментар във фейсбук страницата ни и всеки ден имате шанса да спечелите комплект от ДВЕ Златни мечета Lindt!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Deep Purple!
Спечели билет за последното шоу на рок легендите у нас! Включи се в играта на Z-Rock с отговор на въпроса „Защо обичаш Deep Purple?“ на имейл igra@zrockradio.bg – имаш право на участие всеки ден, но само по веднъж!
» виж повече
„Мустакат“ месец по Z-Rock с подкрепата на Pringles!
Не пропускайте да спечелите страхотни награди, като участвате в играта по Z-Rock с подкрепата на Pringles, която ще напомни, че истинският мъж държи на своето здраве и не подценява профилактиката!
» виж повече
Празник за шампиони с OMV и Z-Rock!
Отговори на сутрешния въпрос в „Закуска за шампиони или как да си отворим едно кафе“ и може да си отвориш пътя към наградите ни – ваучери на стойност 60 лв. за гориво OMV MaxxMotion!
» виж повече
Спечели билет за първото представление на VIDEO GAMES LIVE в България!
Мултимедийният концерт с музика от най-популярните видео игри за всички времена идва за първи път в България – отговори на въпроса на деня във facebook и можеш да спечелиш билет за шоуто!
» виж повече
Z-Rock на 13! Буги празник и много подаръци за вас!
Слушай внимателно празничния ефир на Радиото! Всеки ден ще чуваш култовите реплики на Буги Барабата. Изпрати ни ги с часа на излъчването и данните си на 13@zrockradio.bg и спечели страхотни награди!
» виж повече
Познай сигнала и спечели билет за концерта на The Chemical Brothers!
Слушай внимателно ефира на Радиото. Mежду 10 и 17ч. ще чуваш специалния Chemical сигнал. Изпрати ни часа на излъчването му и данните си на igra@zrockradio.bg и спечели билет за концерта на 10 октомври 2019 г.!
» виж повече
Спечели билет за Походът на българския рок с Ахат, Сигнал и Милена!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели билет за концерта на трите легендарни имена, които активно пишат историята на българската сцена!
» виж повече
Спечели билет за Varna Rock 2019!
Чуй музикалната загадка, изпрати ни отговора й на igra@zrockradio.bg и спечели билет за фестивала, за да видиш Rage, Firewind c Gus G., W.A.S.P., Sonata Arctica и суперпроекта на Tobias Sammet, Avantasia!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Evanescence в България!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели билет за първия самостоятелен концерт на Amy Lee и компания у нас!
» виж повече
Спечели meet & greet със Slayer!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели meet & greet с една от най-големите легенди в метъла, които идват за последния си концерт у нас!
» виж повече
Спечели супер награди от Z-Rock и Savoy Silver за Hills of Rock 2019!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и спечели билети за фестивала, бутилки рок водка Savoy Silver, микрофон или електро-акустична китара със звездни автографи!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Testament!
Виж въпроса на деня във фейсбук страницата ни, напиши ни отговора му и жребият може да посочи теб в края на деня! Все ден двама късметлии ще печелят пропуск за концерта на бандата в София.
» виж повече
Спечели смартфон Nokia 4.2!
Виж въпроса на деня във фейсбук страницата ни, отговори с коментар и малко преди 18ч. Краси Москов ще зарадва някого със зарядно за кола Nokia.  Голямата награда в края на играта е смартфон Nokia 4.2!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Skid Row в София!
Виж въпроса на деня, изпрати ни отговора му на igra@zrockradio.bg и малко преди 18ч. Краси Москов ще зарадва чрез жребий ДВАМА късметлии всеки ден!
» виж повече
Спечели ДВОЙНА ПОКАНА за концерта на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band!
Отговори на въпроса в играта на имейл igra@zrockradio.bg и имаш възможност да спечелиш двойна покана за концерта, към която върви и копие от новия албум Sorcery Inside! Жребият се тегли всеки ден в 14ч.
» виж повече
Спечели ДВОЙНА ПОКАНА за фестивала Nova Rock, Австрия!
Всеки ден на страницата ни във facebook ще намираш кадър от видеоклип на някой от хедлайнърите на феста. Разпознай групата и песента, чийто е клипът и изпрати отговора си на igra@zrockradio.bg!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Bullet for My Valentine!
Всеки ден в ефира ще чуваш замаскиран откъс от песен на групата. Напиши ни името й на igra@zrockradio.bg, а малко след 17ч. Краси Москов ще тегли името на един от всички, дали верен отговор.
» виж повече
Спечели страхотни награди със Z-Rock и Danfoss!
Danfoss Eco ти предалага интелигентно решение за управление на отоплението! Участвай в играта с правилен отговор и се запиши в жребий за различни награди!
» виж повече
Сподели любовта си с Lindor и Z-Rock и спечели
Обадете се на (02) 976 56 56 и изпратете любовно послание за скъп човек. Така се записвате за участие в томбола за две Lindor сърца всеки делничен ден!
» виж повече
Спечели ДВОЕН билет за концерта “Rock the Opera”!
Отговори правилно на въпроса за деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни всяка сутрин и вече участваш в жребия за дневната награда – ДВОЕН БИЛЕТ за концерта!
» виж повече
Открий Bosch и спечели страхотни награди всеки ден!
Влез на DizzyRiders.bg и открий къде е скрито логото на Bosch! Kликни на него, за да отговориш на въпроса в играта и всеки, който е дал верен отговор, има шанс да спечели награда от Bosch – чистачки за автомобил AeroEco, а зарядно за акумулатор очаква най-големия късметлия в края на всяка седмица.
» виж повече
Спечели билет за концерта на Mando Diao на 9 декември!
Mando Diao пристигат за концерт на 9 декември тази година в Sofia Live клуб. Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни, като отговориш на въпроса на деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни!
» виж повече
Спечели “Пътищата, които избираме” – автобиографията на Sully Erna!
На български излезе мемоарната книга на Sully Erna “Пътищата, които избираме”. Отговори на ежедневния въпрос, който ще намираш след 10ч. на фейсбук страницата ни и вече участваш в жребия!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Балканджи на 8 ноември!
Балканджи и Khanъ ще излязат на една сцена на 8 ноември в столичния клуб MIXTAPE 5 от 19:00 часа. Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни във фейсбук страницата на радиото!
» виж повече
Спечели наградите на Bulgaria Tattoo Expo 2018!
Наближава Bulgaria Tattoo Expo 2018! Включи се в играта на Z-Rock и можеш да си сред гостите му! Следи темата на Буги всеки ден – можеш да спечелиш двойна покана за събитието, а всеки петък играем и за голямата седмична награда – татуировка по избор до 150 лв.!
» виж повече
Спечели със Z-rock и Road Runner от Prestigio!
Слушай Z-Rock всеки ден, за разбереш повече за предимствата на RoadRunner – видеорекордер от Prestigio. Записва, наблюдава и доказва! Изпрати ни информация за някое от предимствата на видеорекордера и участваш в надпреварата за 5 страхотни модела Roаd Runner.
» виж повече
Голямото мотоприключение на OMV и DizzyRiders.bg – MaxxMotion Free Rider, отново е тук!
Влез на dizzyriders.bg/freerider и сподели своя любим еднодневен мотомаршрут, който те зарежда, прочиства съзнанието ти и ти дава тази свобода, заради която яхваш мотора и се впускаш в приключение! Всеки ден ТРИМА ще печелят ВАУЧЕР за OMV MaxxMotion!
» виж повече
Включи се в играта “На път с Shell и радио Z-Rock”!
Лятото обича пътешествията, а твоята кола обича качествено гориво! Слушай радио Z-Rock и се включи в лятното приключение с Shell! Всеки ден ще задаваме въпрос и трима късметлии ще печелят ваучер за гориво на стойност 25 лв. + колекционерска количка.
» виж повече
 Спечели двудневен билет за фестивала Varna Mega Rock от радио Z-Rock!
Сезонът на мащабните фестивали на открито продължава! Nightwish, Glenn Hughes, Apocalyptica, Kamelot, Кикимора, Bendida, Б.Т.Р., Конкурент и Krossfire ще разтърсят пристанище Варна на 18 и 19 август, а Z-Rock ти дава възможност да спечелиш двудневен билет за Varna Mega Rock 2018!
» виж повече
Спечели ремастерираното издание на Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded!
Спечели новото, ремастерирано издание на легендарния албум на Guns N’ Roses, Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded! Слушай внимателно ефира на Z-Rock, където всеки ден ще те очаква музикална загадка. Ако я разгадаеш, можеш да спечелиш култовия диск!
» виж повече
Спечели билети за Hills of Rock със Z-Rock и рок водка SAVOY SILVER!
Z-Rock ще разиграе страхотни награди малко преди фестивала Hills of Rock! Разрешете музикалната ни загадка и можете да спечелите билет за фестивала, бутилка водка или блутуут колонка от SAVOY SILVER, както и meet&greet със SABATON!
» виж повече
 “Снимай компанията!” и спечели с начо чипс El Sabor и Z-Rock!
Ако искаш да спечелиш вкусни награди от “Nacho Chips & Dips” на El Sabor по време на Световното по футбол, снимай компанията, с която гледате мачовете и ни я покажи! Три пъти в седмицата шестима от вас ще могат да я почерпят за следващия мач с El Sabor!
» виж повече
 “Твоят футболен герой” с Радио Z-Rock и Допелхерц
Кажи ни кой е “Твоят футболен герой” от Световното по футбол Русия 2018 и всеки ден един от вас ще печели чрез жребий комплект продукти от Допелхерц! В края на играта трима ще спечелят и реплика на официалната топка от Световното по футбол Русия 2018!
» виж повече
  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.