„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ книгата за големия блус музикант

Заяви книга

След две годишна трескава подготовка и със силен емоционален заряд, книгата, посветена на големия блус музикант и незабравим Z-Rock водещ вече е в ръцете ни!

„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ излезе от печат, за да покаже вълнуващи моменти и разговори, непубликувани снимки и интересни лични истории на нашия незабравим Буги.

Нямаме търпение да споделим вълнението си и да разгърнем заедно страниците на това уникално издание, станало факт благодарение на „Рейнарс Алуминиум България“ в лицето на господин Анатоли Павлов, майсторския почерк на певицата и композитор Светлана Близнакова-SEVI и неуморната приятелска подкрепа на Z-Rock екипа… който винаги ще помни своя обичан колега и приятел!

„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ е написана от Светлана Близнакова-SEVI, която споделя, че съдържанието не представлява стандартната биография на популярна личност. Също като Буги, книгата е извън рамките на очакваното и събира в себе си съкровени моменти, емблематични анекдоти, интервюта на Буги с важни за него хора, вечни текстове на песни и още истории от интересния живот на една незабравима личност.

„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ показва страни от живота на Барабата, за които почти никой не подозира и допуска читателя до кътчета в душата му, непознати дори за най-близките му приятели. Редовете се подреждат като парчета от пъзела, наречен Буги Барабата и всеки читател може да „открадне“ за себе си тази част, която му допада най-много.

Текстописец, музикант, композитор, изпълнител, радиоводещ, отдаден баща и любим мъж, галантен кавалер, верен приятел, професионалист до маниакалност или просто „шофьорът на блуса“ – книгата показва различните, но истински житейски роли на Буги!… Истински – точно като него!

Заяви книга

Формата служи да запазите копие от книгата. След попълване и изпращане на заявката, книгата ще ви бъде изпратена по куриер, на когото ще заплатите: стойността ѝ 25 лв. + цената на доставката.