Заповядайте на Буги празник – 13 години Z-Rock в края на октомври!

Буги ни напусна, но никой, който е белязал живота на толкова хора с усмивка, присъствие, хумор, топлина, приятелство, интелект и харизма не може да бъде забравен – или да си отиде без следа.

И на нас, и на вас Буги липсва всеки ден и не го забравяме и за минута. А октомври е и рожденият ден на Z-Rock. Затова решихме – ще си направим празник! БУГИ празник! Датата е 29 октомври, вторник, 20:00ч., а мястото – Терминал 1. Ще се съберем, ще посвирим, попеем и ще си говорим за Буги, а компания ще ни правят Б.Т.Р., Odd Crew, Васко Кръпката и ПББ. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цената ще е 20 лв., в деня на концерта – 25 лв. За какво ще отидат тези пари? Всички приходи от концерта ще отидат за изграждане на паметник на Буги Барабата някъде в София. „Процедурата е сложна и продължителна, и така и трябва да бъде“, каза Спас Шурулинков, Програмен директор на Z-Rock, при съобщаването на новината в ефира на Радиото. „Но се надяваме, че Софийска община няма да ни откаже да направим това за нашия приятел.“ Той допълни, че ще бъде открита и набирателна сметка, за може всеки фен на Буги да спомогне за издигането на паметника.

„Вчера се чух със Сашо Пожара – новият албум на Барабите ще може да бъде купен на място на концерта, а този месец ще бъде и общата му премиера„, сподели още той и припомни, че началото на Радиото е дадено в полунощ на 13 октомври 2006, с „Wake Up“ на Rage Against The Machine. „Имахме съвсем различни планове за този рожден ден, но тъй като нашият любим приятел реши да си пие бирата някъде по-нависоко, ще празнуваме него, с когото неизменно е свързана и нашата история.“, обобщи Шурулинков.

29 октомври, вторник, 20:00ч., Терминал 1 – елате, за да празнуваме рождения си ден заедно и да си направим един незабравим Буги празник!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.