За своя 16-ти рожден ден Z-Rock оставя слушателите да подредят 16 плейлисти в праймтайма на радиото

На 13 октомври Z-Rock – рок радиото на България, празнува своя рожден ден! Празнува 16 години с 16 музикални селекции – избрани и подредени от слушателите!

Всеки, който е искал да се докосне до ефира на рок радиото и да чуе точно своите любими парчета, сега има уникалния шанс да го направи. Музикалните селекции ще се изпращат на специално създаден имейл – 16@zrockradio.bg. Там слушателите ще предлагат своите любими 16 рок хита, подредедени по реда на своето излъчване в ефир! Изборът на слушателите ще бъде напълно в стила на рок формата на радиото.

Всеки делничен ден, от 20-ви октомври до 10 ноември, след жребий, един късметлия ще получава награда от нашите приятели – водка Savoy Silver – рок водката на България, a друг – диск с новия албум на Rammstein, ZEIT. Победителите след 31.10 пък ще се сдобият с вече счупилия неколко персонални рекорда албум на Ози Озбърн, Patient Number 9. А един от всички, изпратили плейлистата си, ще се сдобие с великолепен куфар-спинер Samsonite за ръчен багаж на 4 колела Base Boost 55см.

Избраната селекция ще прозвучи в ефира на България и ще достигне до десетки хиляди слушатели, при това в праймтайма на Z-Rock, веднага след новините в 18 часа! Задават се цели два часа ефир, посветен на слушателското предложение за любима рок листа. Освен това, ще има ефирни включвания със самите музикални автори – Георги Згуров-Гурко ще си поговори с тях за техния плейлист, Вселената и всичко останало!

Преди старта на „16 години с 16 музикални селекции“, ефирът на Z-Rock ще загрее с поредица от концерти на живо в специалното шоу Hijack Acoustic, с водещ Краси Москов. Той ще посреща различни любими музикални гости всеки ден след 16ч. През студиото на Z-Rock вече минаха Odd Crew, Caliberty и Saint Electrics, задават се още Bloodrush и Керана и Космонавтите.

„Голият обяд“ с Елена Розберг от своя страна ще изненада слушателите с празничен Band Battle, в който всеки ден ще има награда за един от слушателите, които са гласували във фейсбук за музикалната битка! И то не каква да е награда, а автобиографията на Брайън Джонсън, легендарният фронтмен на AC/DC. Една от най-свежите и забавни истории в света на рокендрола излиза с официална премиера именно на 13 октомври, навръх рождения ден на Z-Rock!

16 години Z-Rock със страхотната подкрепа на водка Savoy Silver – рок водката на България

Z-Rock e сред предпочитаните радиостанции в България. Винаги в епицентъра на актуалните рок събития, Z-Rock остава без аналог сред родните радиоформати.

През студито на радиото са минали с лайв изпълнения и интервюта емблематични български и световни рок легенди, като Съли Ърна, Рони Ромеро, Джон Лоутън, Боби Рондинели, Чък Били от Testament, екипът на Intelligent Music Project, Б.Т.Р., Обичайните заподозрени, Джоуи Ди Майо от Manowar, Николо Коцев, Jeremy? и много други.

В ефира на Z-Rock и онлайн може да слушате любимите си водещи: Елена Розбeрг, Георги Згуров-Гурко, Краси Москов, Звезди Керемедчиев, Стоян Цонев.

Z-Rock е част от медийната група „Фреш Радио Груп“, заедно с Радио Fresh!, FM+ и Melody. Програмното съдържание на групата се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група непрекъснато развива своите социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи, а от тази година стартира успешно и radiocast.bg, който бързо набра скорост. Във „Фреш Радио Груп“ работи сплотен екип, а дружеството се гордее с високия образователен и професионален ценз на служителите си.

Списък на спечелилите:
20.10 
Тодор Стоянов – водка Savoy Silver
Станимир Райков – Rammstein, ZEIT
21.10 

Божидар Йорданов – водка Savoy Silver
Boris Petrov – Rammstein, ZEIT
Андриян Бангиев – куфар Samsonite

24.10
Драгомир Андонов – водка Savoy Silver
Мила Димитрова – Rammstein, ZEIT
25.10
Valentina Vasileva – водка Savoy Silver
Мая Паскалева – Rammstein, ZEIT
26.10
Дилян Атанасов – водка Savoy Silver
Жулиета Йовчева – Rammstein, ZEIT
27.10
Илияна Лазарова – водка Savoy Silver
Елеонора Съйкова – Rammstein, ZEIT
28.10 
Иван Тренев – водка Savoy Silver
Реджеб Карасюлейманов – Rammstein, ZEIT
Детелина Димова – куфар Samsonite

31.10
Наташа Лазарова – водка Savoy Silver
Александра Бонева – диск Rammstein, ZEIT
01.11
Valentina Vasileva – водка Savoy Silver
Самуил Касабов – диск Rammstein, ZEIT
02.11
Георги Петров – водка Savoy Silver
Марина Христова – диск Rammstein, ZEIT
03.11

Kрасимира Атанасова – водка Savoy Silver
Мирослав Срънков – диск Rammstein, ZEIT
04.11 

Костадин Костадинов – водка Savoy Silver
Росица Пашова – Rammstein, ZEIT
Aнелия Стоянова – куфар Samsonite

07.11
Ивелин Салабашев – Ози Озбърн, Patient Number 9
Силвия Джонева – водка Savoy Silver
08.11
Ивайло Мангъров – Ози Озбърн, Patient Number 9
Венцислав Янев – водка Savoy Silver
09.11
Анриета Иванова – Ози Озбърн, Patient Number 9
Светослав Серафимов –  водка Savoy Silver
10.11 
Христин Божидарова – водка Savoy Silver
Божидар Никитов – Ози Озбърн, Patient Number 9
Мариета Милева – куфар Samsonite

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.