Z-Rock празнува 14 години с песен – от слушателите си!

Почти в края на една от най-сложните и предизвикателни години в световната история, дойде и денят, в който навършихме 14!

Повече от всякога се сещаме за онзи момент, в който „Wake Up“ на Rage Against the Machine избухна в ефира ни в полунощ на 13 октомври 2006 и даде ясен сигнал за какво точно сме се събрали и какво искаме да направим. Това, че ни чухте, харесахте и се припознахте, е прекрасно. Че останахте до нас през всичките тези години, че дори тази бяхме неотлъчно заедно, въпреки трудностите, е благословия. Нито за миг не приемаме това – и вас – за даденост.

Благодарим ви! Вие сте смисълът да правим всеки ден това, което чувате в ефир и причина да знаем, че сме най-големите късметлии да имаме подкрепата на всички вас. Малко хора могат да кажат, че чакат понеделника с радост, но в нашия ни чакате вие. Как да е друг, освен радостен и как да идваме в радиото, освен с нетърпение?

Сега е време за празнуване и подаръци! Но ние имаме всичко, което ни трябва – всички вас – така че подаръците са от нас. За вас. И ще празнуваме с песен – а вие ще печелите подаръци с караоке.

Поискай на igra@zrockradio.bg да се включиш в караоке партито ни (не забравяй да добавиш телефонния си номер!) и очаквай обаждане. Всеки ден различна култова българска рок песен ще бъде на фокус в празничното ни караоке (от ранна сутрин ще те посреща от ефира и facebook страницата ни) и ще можеш да ни изпееш откъса от нея, ако името ти бъде изтеглено.

Освен радостта да звучат в ефира на любимото си радио, всички гласовити участници играят за страхотни подаръци – всеки ден ще раздваме рок-биографиите на Freddie Mercury и Rob Halford, както и страхотния двоен диск на Metallica S&M2, всяка седмица – уикенд за двама на Боровец, а в края на играта, абсолютно всички записали се ще се борят за великолепни слушалки „Зенхайзер“ от slushalki.net.

И, разбира се, следете плътно лайв изпълненията на Б.Т.Р., SEVI, Intelligent Music Project, D2, Миро Иванов и Милена в празничния ефир!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 13.10-04.11.2020

Списък на спечелилите:
13.10 Илияна Костадинова
14.10 Димо Желев
15.10 Анна Симеонова
16.10 Ралица Юриева Димова
Уикенд в Боровец: Ивайло Трифонов

19.10 Боян Шахов
20.10 Цветан Атанасов
21.10 Десислав Стоянов
22.10 Виктория Андреева
23.10 Даниел Делчев
26.10 Боил Каранейчев
Уикенд в Боровец: Теодора Дрянкова

27.10 Нина Стефанова
28.10 Петър Геов
29.10 Пламен Йорданов
30.10 Асен Асенов
02.11 Божидар Йорданов
Уикенд в Боровец: Калина Божидарова

СЛУШАЛКИ „ЗЕНХАЙЗЕР“: ПЕТЪР АНДОНОВ

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.