Whitesnake обявиха новия си басист

Whitesnake обявиха кой е новият им басист, само ден, след като стана ясно, че се разделят с Michael Devin. Не стига това, ами най-новото попълнение в легендарната банда всъщност е уникална басистка, която изглежда адски атрактивно Tanya O’Callaghan. Фронтменът David Coverdale каза следното в изявление: “Добре, добре, добре, дами и господа…момичета и момчета…много сме щастливи да обявим най-новата Змия в състава (грубиян!). Моля ви посрещнете бурно това ирландско торнадо! Става дума за артист, който е истински, въртящ се дервиш, и за който имаме усещането, че ще донесе свежа, нова енергия и музикалност в групата – както в студиото, така и на голямата сцена. Ето я и нея – чистокръвната ирландка – единствената и неповторима Tanya O’Callaghan!”

 

Coverdale продължава: “Поради неясни причини Whitesnake никога не са имали жена в състава си…лоши момчета! Но когато видяхме Tanya да свири с групата на нашия приятел Steven Adler на фестивала M3 през 2019 година…направо бяхме отнесени. Тя е наелектризиращ артист. Когато Whitesnake и Michael Devin решиха да се разделят, те беше първият музикант към когото се обърнахме. За наша радост, тя прие да стане Змия, една от нас. Много сме развълнувани да я приветстваме в нашите редици. Оттук насетне ще оставим музиката да говори сама за себе си“. След тези думи е редно да пуснем нещо на басистката с уникална визия. Ето го и него:

O’Callaghan също направи коментар в социалните мрежи. Тя написа следното: “Явно вече се е разчуло. Каква невероятна чест да се присъединя към Whitesnake за прощалното им турне (знаете, България също е част от него). Аз съм момиче от малък град и от време на време все още се щипя по бузата, за да повярвам, че е истина – имах и имам невероятното щастие да работя с истински музикални легенди в последните няколко години. Това се случи, след като се осмелих да направя този ужасяващ скок през океана, без изобщо да имам идея как ще се развият нещата. Е, развиха се невероятно. Тъкмо си мислех, че няма как да стане по-хубаво и откъде ми се обадиха? От Whitesnake! И най-хубавото е, че ще мога да вляза в обувките на моите бас братя Rudy Sarzo, Tony Franklin, Neil Murray и Michael Devin – абе вие шегувате ли се? Каква изключителна, невероятна чест. Сърцето ми ще се пръсне!“

С две думи – приела е. Меко казано. David Coverdale наскоро стана на 70 и многократно потвърди, че това наистина е прощалното му турне. Прекрасно е, че ще имаме още една възможност да гледаме Whitesnake в България. В този ред на мисли – някой ако успее да стигне по-близо до мис O’Callaghan, да я попита как е успяла да си направи такава върховна раста. И после да сподели във Фейсбук страницата ни! Впечатлени сме.

 

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.