Включи се в играта „На път с Shell и радио Z-Rock“!

Лятото обича пътешествията, а твоята кола обича качествено гориво! Включи се в лятното приключение „На път с Shell и радио Z-Rock“!

Слушай радио Z-Rock и участвай в играта! Всеки делничен ден ще задаваме въпроса на деня. Отговори с имейл на igra@zrockradio.bg, като добавиш имената си, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, ако спечелиш. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия! Влез и във facebook, за да си подготвен за играта! Разбери повече за предимствата на горивата Shell, сега с обновена формула, с добавки от ново поколение.

ПОСЛЕДНИЯТ въпрос за 17 август е: Колко километра общо изминават автомобилите, участвали в тестовете при разработването на DYNAFLEX технологията?
а) над 3 млн. км.
б) над 49 км.
в) над 15 хил. км.

Победителите ще теглим чрез жребий малко преди 18 часа. Очакват ви страхотни награди от Shell – всеки делничен ден трима от вас ще печелят ваучер за гориво на стойност 25 лв. + колекционерска количка.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-17.08.2018

Списък на спечелилите:
1. 06.08
Теодор Кукев
Кристиян Павлов
Красимира Атанасова
2. 07.08
Йоан Кръстителски
Мартина Стойчева
Диман Кирилов
3. 08.08
Бонка Янкова
Мариета Георгиева
Георги Стойчев
4. 09.08
Десислав Атанасов
Габриела Илиева
Ахмед Исмаилов
5. 10.08
Павлин Панайотов
Георги Ковачки
Димитрина Христова
6. 13.08
Кремена Георгиева
Яница Георгиева
Данаил Димитров
7. 14.08
Радослав Балабански
Валентин Куртев
Вероника Младенова
8. 15.08
Енчо Божков
Илияна Димова
Иглика Стефанова
9. 16.08
Руслан Нецов
Мая Величкова
Кристиян Николов
10. 17.08
Георги Чорбаджиев
Сотир Янчев
Мария Ивкова

Повече за впечатляващата DYNAFLEX технология, която прави горивата Shell толкова ефективни:
Горивата Shell са създадени за максимална ефективност и оптимална работа на всеки двигател. Така където и да отиваш, го правиш с увереност.

Последното поколение горива Shell съдържа новата технология DYNAFLEX, която помага за постигането на върхово представяне и ефективност на двигателя. И тъй като бензинът и дизелът се различават по своите основни характеристики, то компанията разработи специална DYNAFLEX формула за всеки вид гориво.

Дизелово гориво Shell FuelSave Diesel
Замърсените горивни дюзи могат да допринесат за неефективно горене. DYNAFLEX технологията съдържа молекули, които премахват отлаганията и запазват двигателя чист и ефективен.

Бензиново гориво Shell FuelSave 95
Тук DYNAFLEX технологията се грижи за чистотата на всмукателните клапани и горивните инжектори с усъвършенствани почистващи молекули. А с новия модификатор на триенето, съдържащ се в бензина, се намалява загубата на енергия при триене между буталата и стената на цилиндъра в двигателя.

Бензиново гориво Shell V-Power
Усъвършенстваната DYNAFLEX формула е проектирана да работи в екстремните условия на горивната всмукателна система, разрушавайки и почиствайки отлаганията там. В сравнение с Shell FuelSave 95, горивото Shell V-Power разполага с 3 пъти повече намаляващи триенето и 3 пъти повече контролиращи отлаганията молекули. Създаден за върхово представяне и ефективност – разработен е в партньорство и препоръчван от Ferrari.

Дизелово гориво Shell V-Power Diesel
Увеличените нива на почистващи молекули в DYNAFLEX технологията в Shell V-Power Diesel го прави най-ефективното дизелово гориво Shell. С негова помощ ключови компоненти на горивната система се поддържат чисти от влошаващи представянето отлагания, както и да се намали степента на корозия.

Разработването на серията горива Shell с DYNAFLEX технология е резултат от дългогодишна програма, включваща тестове с над 240 автомобила, изминали общо над 3 млн. км. Качеството на горивата се проверява редовно с помощта на SGS, независима швейцарска компания за сертифициране. А в резултата можете да се убедите на всяка бензиностанция Shell.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.