Велики банди в метъла поздравиха Machine Head за 30-та им годишнина

Калифорнийската траш и хеви метъл група Machine Head отбеляза 30 години от създаването си. Железните американци са изключително уважавана банда в техните среди и това се потвърждава от невероятен клип, в който членове на следните групи, им честитят кръглата годишнина: Metallica, Korn, Slayer, System of a Dow, Anthrax, Five Finger Death Punch, Testament, Exodus, Behemoth, Lamb of God, Halestorm, Trivium, Fear Factory, Kreator, Hatebreed, Death Angel, Repentance. Видеото е изключително трогателно и истинско и си заслужава всяка секунда. Насладете му се:

Основател на Machine Head e Robb Flynn. Историята разказва, че той е бил на концерт на Metallica на датата 12 октомври 1991 г. На шоуто Metallica са изсвирили целия си „Черен албум“. В този момент Flynn е взел решение да основе собствена група. Първоначално идеята е била това да е само страничен проект, тъй-като Flynn вечe е бил въвлечен в местната траш сцена като китарист на бандите Forbidden и Vio-lence. До февруари 1992 г. групата вече се е првърнала в негов пълнокръвен и единствен музикален проект, а под вещото ръководство на този брутален фронтмен, впоследствие става и световна сила в метъла.

30 години по-късно Machine Head са признати за една от най-влиятелните и новаторски групи в метъла. Техните световни турнета винаги се разпродават, имат записи със сребърен и златен статут, номинации за Grammy, 4 милиона продадени албума и невероятно ревностна и вярна фенбаза по цял свят.

Robb Flynn e останал трогнат от цялото внимание и публикува следното съобщение: “Много ви благодаря приятели, музиканти, метъл братя и сестри, които допринесохте за всичко това. Ние сме отвъд благодарни, смирени сме от вниманието, но и горди. Към всички членове на групата – минали и настоящи, благодаря ви за рифовете, идеите, мелодиите, текстовете, за всичко, което сложихте на масата. На Tony Costanza, който исках да е тук сред нас и да празнува, казвам следното: Почивай в сила. Огромен респект към всички фенове по света, които са с нас в добро и зло вече 30 години. Обичаме ви, ненормалници такива.“

През юни месец тази година излезе мини-албум на Machine Head под името „Arrows In Words From The Sky“. Той съдържа в себе си три много здрави парчета: „Become The Firestorm“„Rotten“ and „Arrows In Words From The Sky“.

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.