Важни подробности за концерта на Ингви Малмстийн в Пловдив (20 юни)

Концертът на китарната легенда Ингви Малмстийн е след два дни. В четвъртък, 20 юни 2024, един от най-виртуозните китаристи ще препълни Античен Театър за първото си шоу в Пловдив. Организаторите съобщават, че в системата на Eventim остават по-малко от 200 билета. Античен Театър има точен капацитет и допълнителни билети няма да бъдат пускани в продажба. Любопитна подробност е, че музикантът е наложил пълна забрана на алкохола в бекстейдж зоната на концерта (зад сцената).

Китаристът и неговият екип пристигат в Пловдив ден преди концерта си. Поради натоварения график той ще използва цялото време извън концерта за почивка и няма да може да поеме срещи с фенове и медии. Хотелът, в който ще отседне, е специално инструктиран да осигури максимален комфорт и пълна почивка. Тя ще му е необходима за да е напълно концентриран за голямото шоу в Античен театър.

Ингви е забранил алкохолните напитки на своята група и екип, както и на всички работещи на концерта. Зад кулисите ще се пият само безалкохолни дори и след концерта. Това естествено не важи за феновете.

Ингви Малмстийн е убийствен професионалист. Той е на голямата сцена вече 40 години и в момента е в отлична форма. За това свидетелстватмножество клипове и снимки в социалните медии, които документират кадри от актуалното му турне. Той е истинска икона на рок музиката, световно известен със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения. Носител е на множество награди, има номинации за Грами и е продал над 10 милиона албума в цял свят.

 

Вратите за концерта се отварят в 19.30 часа! Моля елате по-рано за да заемете спокойно местата си! Античен театър разполага с два входа – от към Стария град и от към Митрополията – независимо за коя зона са билетите ви, изберете по-удобния за вас!

Важно за феновете:

 • На концерта се забранява внасянето на храни и напитки, включително и бутилки с вода.
 • Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра.
 • Забранено е внасянето на професионална снимачна техника
 • Достъпът на домашни любимци е забранен.
 • Не се допускат хора, употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние.
 • Забранено е видеозаснемането по време на концерта.
 • Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита.
 • Забранена е употребата и внасянето на вещества, чиято употреба е забранена от закона.
 • Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.
 • Концертът е със седящи места. Деца до 9 г. възраст се допускат без билет, но без право на самостоятелно седящо място.
 • Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите трябва да представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената “Декларация за придружител” в 2 екземпляра, която ще им бъде предоставена на входа.

Концертът е част от културния календар на община Пловдив и музикалния форум Music Of The Ages.

Повече подробности тук: https://fb.me/e/6cvOwcCKX

 • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.