I.V.R. Project пускат новия си албум The 8th Day на 8 септември

Пловдивската банда I.V.R. Project ще пусне новия си албум до дни, на 8 септември. Ето как го представят самите те:

„За да бъде сътворено всичко, са нужни 7 дни – шест за работа и седми, в който Бог сяда да си почине, а после… после, на 8-ят ден, идва вечността!

Ние не сме вечни, но една от най-истинските човешки черти е надеждата и стремежът да се върви напред, за да стигнем там, където водят мечтите ни. В албума The 8th Day ние от IVR Project – Диана Комитова (вокали), Иван Русев (бас и вокали), Дез Маринков (барабани), Васил Вълчев (китари) и Иван Юрков (клавишни), се опитваме да надникнем в 8-ят ден, във вечността. Да се потопим чрез 7-те произведения отвъд ежедневната парадигма, отвъд злободневния социум.

The 8th Day е албум, лутащ се между най-тъмните и най-светли човешки вътрешни тайни. Заченат, записан и смесен с много тайнство и магия в F.1 Sound Records Studio – Пловдив от Васил Вълчев, и мастериран от Colin Davis в Imperial Mastering, Калифорния, САЩ. Текстовете са на Диана Комитова, а уникалният дизайн на диска, изработен от оксидиран алуминий, захванат със стоманени болтове, е изцяло идейно сътворен от Иван Русев, който е и основното лепило, движещата машина, която опитва да изпрати албума The 8th day към вечността. Артът е дело на Диана Комитова и Георги Ковачев.

Албумът на IVR Project The 8th Day може би няма да ви отведе във вечноста, но има голяма вероятност вечноста да дойде при вас!“

А албумът наистина изглежда изключително впечатляващо, както се убедихме лично:

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.