Уникална сцена и мащабна продукция за концерта на FSB този уикенд

Повече от впечатляваща обещава да бъде сцената в Арена Армеец, на която тази събота ще излязат легендите FSB за своя юбилеен концерт.

Мащабна конструкция с над 300 осветителни тела, високотехнологични LED екрани и огромен подиум са само част от уникалната продукция. За първи път ще бъде използвана иновативна мултимедия, която ще осигури визуализация от най-висок ниво за феновете на страхотното шоу.

За да подарят на феновете си в най-голямата зала в София незабравимо и единствено по рода си преживяване, музикантите от FSB обявиха, че концертът няма да бъде заснет и излъчен в ТВ ефир. Така магията на една от най-добрите български групи ще остане зад стените на Арена Армеец, специално споделена само с присъстващите в залата. Очаква ни неповторима вечер с вечните класики “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и още много други.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.