Турнето на Guns N’ Roses в САЩ приключи, Axl с обръщение до феновете

Турнето на хард рок иконите Guns N’ Roses в САЩ приключи благополучно. Официално това се случи на 3 октомври, а фронтменът Axl Rose използва този повод да публикува специално обръщение до всички хора, които дойдоха да ги гледат наживо. В него се казва следното:

 “Специални благодарности до всички, които работиха с нас за да опазим вашата и нашата сигурност, както и тази на нашите екипи, съгласно всички правила на Covid протокола.“, написа фронтменът в Twitter. “Това са стресиращи времена (меко казано) и вашето участие и сътрудничество са наистина високо оценени. Ние не подходихме към това турне с лека ръка и трябваше да вземем предвид твърде много неща за да се случи то изобщо. Благодарим на всички, които го направиха страхотно и помогнаха то да протече толкова гладко.“ Axl отправи и заслужени благодарности към Wolfgang Van Halen и неговата банда Mammoth WVH, които откриваха техните концерти. С изключение на Mammoth WVH, на които им се наложи да отменят два концерта заради Covid, всички в щаба на Guns бяха здрави през цялото време и нито един техен концерт не бе отменен. Те не отмениха дори събитието си в Чикаго, въпреки че Axl получи хранително натравяне. Като се замислим – това си е цяло постижение във времената, в които живеем.

Американското турне на Guns бележи нова глава в тяхната история. Групата представи две нови парчета наживо за пръв път – “Absurd” и “Hard Skool”. Песните са отпаднал материал още от времената на “Chinese Democracy”(2008), но по-важното за нас е, че реално това са първите записи на бандата с Duff McKagan и Slash от 1994 година насам! По-конкретно от кавъра на Rolling Stones “Sympathy for the Devil”.

Така ситуацията за Guns и техните фенове изглежда обнадеждаваща, като догодина чакаме мини-албума “Hard Skool”. Следващите големи концерти на Guns N’ Roses са предвидени за юни 2022 година в Европа.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.