The Rolling Stones работят по ново издание на албума Tattoo You

Китаристът на The Rolling Stones Ronnie Wood разкри, че рок титаните работят по нова и разширена версия на албума “Tattoo You” (1981). “Двамата с Mick Jagger направихме 9 нови песни за 40-годишнината на албума“, сподели Wood в ново интервю за The Times. Култовият албум от 1981 г. се състои предимно от студийни записи, създадени още от 70-те години, които впоследствие са били леко преработени.

“Tattoo You” е важен албум за групата. Той им носи осмо поредно първо място за рок албум в  САЩ – уникална серия, започнала още през 1971 година с албума “Sticky Fingers”. Тавата е продала 4 милиона бройки само в Щатите, като е достигнала до топ 10 класациите в дузина други страни. Чудесният албум бе съпровождан от сингъла “Start Me Up” – тотален хит, станал номeр 2 в класацията US Billboard 200. Любопитно е, че и няколко други парчета от албума се представят изключително добре и влизат в топ 20 – “Waiting On A Friend” и “Hang Fire”.

В последните години една от най-разпонаваемите рок групи в света публикува нови издания на най-добрите си албуми, в това число “Beggars Banquet”“Let It Bleed” и “Goats Head Soup”, както и няколко концерта наживо.

Последната любопитна музикална новина от бандата дойде в лицето на солово изпълнение на Mick Jagger и фронтмена на Foo Fighters Dave Grohl. Парчето “Eazy Sleazy” се очертава като един от хитовете на това лято.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.