The Offspring обявиха новия си албум и пуснаха водещия сингъл към него

Свежата американска пънк рок банда The Offspring обяви официално новия си студиен албум. Още преди месец разбрахме, че Декстър, Нудълс и компания са готови със записите и сега вече получаваме всички подробности. Албумът носи името “SUPERCHARGED” (Суперзареден) и излиза на 11 октомври. Междувременно бандата сподели и водещия сингъл към него – “Make It All Right” (Оправи го).  

“Make It All Right” е много приятно и класическо за групата парче. Бихме могли да кажем, че спада към т.нар. “feel good” рок песни (такива, които просто те карат да се чувстваш добре), каквито групата има не малко в репертоара си. Припевът е прилепчив и лежерен, както впрочем и цялата песен – от нея просто лъха добро настроение. Разбира се, точно това бихме желали да чуем от група като The Offspring или пък Blink-182 да речем.

Така че поздравления за тях. Чуйте новата им песен тук:

Ето какво споделя фронтменът Декстър Холанд в прес информация до медиите:

От този албум искахме само едно – чиста енергия. От начало до край! Именно за това се спряхме и на това име за него (‘SUPERCHARGED’). Иначе тематично говорим за много неща – всичко от височините на нашите амбиции и надежди до низините на нашите борби и премеждия. В голяма степен този албум празнува нашия живот – такъв, какъвто е в момента. Водещият сингъл ‘Make It All Right’ е ярък пример за това. Песента разказва за хората в нашия живот, които ни карат да се чувстваме силни, когато не сме в кондиция.“

Албумът “SUPERCHARGED” е записан на три различни локации – Мауи, Ванкувър и в собственото студио на групата в щата Калифорния. Продуцент на тавата е Боб Рок.

Декстър продължава:

“Струва ми се, че никога не сме звучали толкова добре. От месеци се радваме на новите си песни и нямаме търпение и всички останали да ги чуят.“

За The Offspring предстоят участия в Европа на няколко големи фестивала, както и две важни участия в САЩ (Inkcarceration Festival на 19 юли и Louder Than Life на 26 септември). Новината с продробностите за новия албум на групата идва само десетина дни, след чудесното сътрудничество между The Offspring и Ед Шийрън, за което вече сме си говорили.

Ето и всички песни, които ще чуем в албума:

SUPERCHARGED Tracklist
01. Looking Out for #1
02. Light It Up
03. The Fall Guy
04. Make It All Right
05. Ok, But This Is the Last Time
06. Truth in Fiction
07. Come to Brazil
08. Get Some
09. Hanging by a Thread
10. You Can’t Get There From Here

 

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.