Светлана Близнакова от SEVI с ново лятно видео

Фронтдамата на SEVI анонсира премиера на първи сингъл от следващ солов албум. Песента носи заглавието „Memories“ и ще бъде представена на 16-ти август с концерт на сцената на Sofia Summer Fest.

„Мисля, че това лято имаме нужда от много цветове и силни емоции и вярвам, че „Memories“ ще подари именно това на феновете. Заедно с колегите от бенда ще се опитаме да пренесем усещането за море, лято и романтика на сцената на фестивала. Сигурна съм, че заедно с публиката ще успеем да „избягаме на безлюден остров“, където всичко е възможно и мечтите се сбъдват“, сподели тя.

Светлана Близнакова представи дебютен албум и видеото към „Tomorrow“

Видеото към новата песен е заснето на Остров Св. Анастасия, където Светлана и бенд изнесоха концерт преди броени дни. В клипа ще бъдат включени кадри и от живото изпълнение на „Memories“ на сцената на острова. Музикантите прекараха три дни в снимки на магичното място и обещават много емоционално и въздействащо видео.

Johnny Gioeli покани вокалистката на SEVI за римейка на „Song of Hope“

2020-та година се оказва много ползотворна за Светлана Близнакова и активността на група SEVI. Само преди няколко месеца бандата представи ново видео („Dark Knight“) от предстоящия четвърти албум на групата, а до края на годината се очаква да излезе и видео-сингъла „Drowning“, в колаборация с американската звезда Johnny Gioeli, както и съвместното им участие в София. В летните месеци група SEVI ще стане част и от програмата на няколко фестивала в страната – в края на юли и август, съответно в градовете Бяла, Хасково, Българево и Севлиево.

Група SEVI с ново видео и нов китарист

Не по-малко активна беше фронт дамата от SEVI и в соловите си изяви. През май месец тя пусна официално ново видео към песента „Jaded“, която вече е с нов аранжимент, a малко преди премиерата на „Memories“ в София, вокалистката ще изнесе акустични концерти в Стара Загора, Варна и на сцената на Замъка Равадиново.

Концертът на 16-ти август започва в 20:00ч, а Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров (P.I.F.), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов (SEVI) и Милена Генева (Вокализирай Това).

Билети: на място в деня на концерта и от касите на EVENTIM.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.