Новини и страхотен акустичен концерт от „JEREMY?“ в ефира на Z-Rock

Група JEREMY? гостува на Елена Розберг и Z-Rock по случай големия им концерт на 16 септември в Арена София, Колодрума в Борисовата градина. Визитата премина изключително позитивно и приятелски, с много енергия, усмивки и добро настроение. Предлагаме ви резюме на интервюто на момчетата в “Голия Обяд“. 

В студиото дойдоха фронтменът Ерсин Мустафов, Ташо Колев (Таш), Росен Ватев и басиста на P.I.F. Христо Михалков. Присъствието на Христо не е случайно и тук групата за първи път обяви голяма новина – Михалков вече официално става част от група JEREMY?  

Преди да започне с чудесния си акустичен концерт бандата честити много шумно първото отроче на Ташбебе Кая. Музикантът каза, че след раждането й усеща, че мотивацията за живота му се е увеличила поне трикратно, а семейството на JEREMY? се е увеличило с още един член.

Музикантите споделиха, че предстоящият им концерт на 16 септември е своего рода кулминация на цялата им кариера досега. Те са имали много невероятни моменти през годините: обикаляли са света, свирили са на световното изложение в Дубай, подгрявали са на Queen, свирили са заедно с Arctic Monkeys, но винаги са мечтали за техен голям концерт, на който да са хедлайнери, и на който да могат да подарят най-доброто възможно шоу на българската аудитория. Момчетата смятат, че въпросната заслужава голяма и хубава продукция от родните банди и мислят , че в момента това у нас липсва. Ерсин: В България също има добри групи, които просто се нуждаят от това да подарят по-добро шоу на феновете си.”

Старт на акустичния концерт. Първата песен е “Hope” (Надежда). Ерсин каза, че е хубаво в студиото на Z-Rock да има малко надежда. Веднага след нея музикантите забиха “Fake Fruits” (Фалшиви плодове). Тя е изключително важна за тях. Според JEREMY? с нея те са успели да открият собствената си публика, след дълго търсене.

Групата сподели и някои любопитни подробности за предстоящия концерт на 16 септември. Както те се изразиха около събитието “има интрига“ от самото начало.  Първоначално шоуто бе предвидено за 4 април тази година в НДК. Президентът на страната обаче насрочи избори за 2 април и всички събития около изборите бяха отменени. Някъде тогава JEREMY? са решили, че не е било писано да бъде тогава и се е родила идеята за концерт на открито. Тя е била подкрепена от екипа на Строежа и от Fest Team, които са партньори на събитието. Вече текат последни репетиции. Концертът ще е силно визуален. Специално поканен за събитието е Иван Евтимов – един от най-добрите осветители в България. Ще има и лазерно шоу от англичанина Анди, който от години живее в България и се прочу с уменията си в тази сфера. Специален гост на събитието е Станислав СланевСтенли. С него ще изсвирят една песен. Те са големи приятели. JEREMY? благодариха на Стенли от ефира на Z-Rock за всичко, което е направил за тях през годините. Билети могат да се купят предварително от Ticketstaion.bg, като ще се продават и на място. Следете профилите на групата в социалните мрежи за повече информация.

Следващата песен в акустичния им концерт беше “Bury me deep in love” (Покрий ме с много любов) от новия им албум. За първи път свирят тази песен акустично и на живо. След чудесното изпълнение музикантите разказаха малко повече за интересния видоклип към парчето. Режисьор е Жоро Манов. Клипът е сниман в родната им Каварна и красивите околности на града. Заснет е за два дни, а любопитни хора от града също присъстват във видеото. Все още песента я няма в Spotify. Между другото на концерта ще чуем общо пет песни от новия албум на JEREMY? Последва изпълнение на “Day Job” (Дневна работа) – също от новия им албум и също така песен, която изпълняват за пръв път акустично и на живо.

За финал креативните музиканти призоваха хората да дойдат на техния концерт на 16 септември в Арена София в Борисовата градина. Ерсин сподели, че септември е един от най-хубавите месеци в годината, а 16-ти се очертава като най-хубавия ден от него. Поръчал е специално добро време за вечерта. Феновете ги очакват много изненади. Двата албума на групата ще бъдат налични за покупка. Дадено бе и тържествено обещание за чисто нов мърчъндайз, както и такъв с обложката на новия им албум.

За финал JEREMY? изсвириха песен от първия албум – “Just Like The Rolling Stones”.

Пожелаваме им да направят голям спектакъл на 16-ти и нямаме търпение да ги чуем!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.