Стотици ретро автомобили ще изпълнят центъра на София тази събота

Страхотна събота идва за любителите на ретро колите!

Това е така, защото предстои есенният ретро авто-салон, който ще се случи на площада на „Княз Александър I Батенберг” в София. Очаква се пред бившия царски дворец да бъдат представени повече от 300 класически автомобила, в това число реставрирани камиони и автобуси, мотоциклети и военни машини.

Зад събитието стои Софийският авто-ретро клуб и е по повод празника на София.

Салонът ще бъде открит за публиката в 9.00 ч. Ще има и музикална програма, което предвещава купонът да е пълен. По обяд ще бъдат връчени наградите.

Ето и поканата, която дойде при нас:

„Здравейте, скъпи приятели на ретро автомобилите. Софийският авто-ретро клуб ви кани на есенния ретро авто-салон, който ще се проведе на 18.09.2021г. на площад  „Княз Александър I Батенберг”. Вход свободен. Участващите с автомобили ще бъдат регистрирани от 07:00 ч. до 09:00 ч. сутринта, а шоуто започва от 09:00 ч. и продължава до 12:00 ч. Ще има оценка от жури, в което ще участва професор Харалд Лешке и г-н Маргарит Карабуров“.

Ще бъдат представен и автобуси, военни машини, мотоциклети и велосипеди. За първите 100 регистрирани участници ще има подаръци от спонсорите Сонакс, Кортева, Еконт и Нобак. Каним всички, които имат поне 20 или 30-годишни автомобили, достойни за показване, без забележки и тунинг, да се включат в това прекрасно събитие, посветено на празника на София. Надяваме се, че то ще стане традиционно по примера на големите европейски есенни автосалони.

Събитието е част от културния календар на Столичната община и се ползва с нейната организационна подкрепа.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки, визирани в заповедта на министъра на здравеопазването, носенето на маски е задължително – както и спазването на дистанция от 1,5 метра и еднопосочното движение на посетители и изложители. На място организаторите ще дадат допълнителни указания, а всеки участник ще получи талон за регистрация, в който собственоръчно ще попълни данните на своя автомобил.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.