Steffen Kummerer от Obscura: „Нямаме търпение за концерта в София!“

Един месец остава до старта на европейското турне на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe и нетърпението на феновете и на артистите расте. Мощната четворка се готви за 21 дати в 21 европейски града, сред които и София в Mixtape 5 на 20.02.2020.

В интервю за българската публика фронтменът на Obscura Steffen Kummerer сподели, че при последното европейско турне на групата през 2016, софийският концерт им е бил най-любимият и с нетърпение очаква новата среща с българската публика. За новото турне в подкрепа на албума Diluvium немската дет метъл прогресив банда готви изцяло ново пълнокръвно шоу със сериозна продукция, с чиято подготовка се занимават и в момента.

Steffen ще се качи на сцената в Mixtape 5 два пъти – с Obscura и като част от страничния си проект, повлиян силно от Dissection – Thulcandra. Kummerer издаде, че на концерта в София ще прозвучи и чисто нова песен на блек дет метъл бандата, а до края на годината се очаква и цял албум.

Дет метъл героите от Холандия God Dethroned същo идват в България с нова продукция, освен с най-големите си хитове. Албумът Illuminati ще се появи официално на 7 февруари 2020 от Metal Blade, само две седмици преди концерта в София, а заглавната песен и клип към нея вече излезе през декември.

Чуйте цялото интервю със Steffen Kummerer на честотите на Радио Z-Rock в предаването Тотална Инвазия на Стоян Цонев утре, 8 януари, в 20:00 с повторение в събота от 21:00.

Билетите за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe на 20.02.2020 в клуб Mixtape 5 са в продажба в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg на цена от 30 лв., a в деня на концерта ще са по 40 лв.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.