Стахотна комбинация: Nita Strauss пусна сингъл с фронтмена на Disturbed

Супер талантливата и сексапилна китаристка на Alice Cooper – Nita Strauss, най-сетне публикува първия сингъл от предстоящия си втори солов албум. Парчето е жестоко, казва се “Dead Inside” (Мъртъв отвътре) и по-важното е, че в него тя си партнира с неповторимия фронтмен и вокалист на DisturbedDavid Draiman. Невероятна комбинация се е получила, определено има химия тук, а и твърдят, че са приятели отдавна…хммм.

Както и да е. Страхотно парче, част от чакания втори солов албум на Nita, след успешния “Controlled Chaos” от 2018 година. Може да видите и чуете новата песен тук:

Това е първо сътрудничество на известната китаристка с вокалист и то с какъв вокалист само! Всеки, който е успял да чуе лично Draiman наживо (примерно на 28 юни 2019 в Пловдив в проливния дъжд…ех спомени), знае за какво гласище става дума. Съответно “Dead Inside” е рядко срещано парче, продукт на дългогодишното приятелство и уважение между двама музиканти от световна класа. На барабаните можем да чуем Josh Villalta (Choleric) – мениджър и гадже на Nita.

Ето какво сподели за страхотното сътрудничество мис Strauss: “За първи път пускам своя песен с вокалист и за мен е чест да направя тази стъпка с легенда като David Draiman. Неговият глас и силният текст издигнаха тази песен до ниво, за което не можех даже да си мечтая. Толкова сме развълнувани да подарим това парче на всички хора.“

Draiman добави: “Това е съдба. Случайно да се случи нещо наистина страхотно. Ние сме приятели от дълги години. Nita ми прати песента, но тогава не намерих достатъчно време да поработя върху нея. И после изведнъж, докато си почивах в Санта Моника, буквално за два дни всичко се напасна. Много съм горд как се получи песента и за мен е чест да съм част от нея.“

Длъжни сме за финал да кажем няколко добри думи за авторката, която напоследък все повече приковава вниманието ни (не на последно място – защото изглежда убийствено). С невероятно постоянство, неуморен труд и талант, Nita Strauss се превръща в една от най-добрите китаристки в света. Тя е пример за подражание, новатор, фитнес маниак и  изключителен изпълнител наживо (който не трепва дори когато Alice Cooper я замеря с бастун на сцената). Тя пише сама китарните си партии, продуцира ги, свири ги, свири и бас частта в соловите си албуми, била е на кориците на Guitar World и Guitar Player, редовно се изявява на шоутата от кеч федерацията (WWE) и е първата жена в света, която има собствен бранд китара Ibanez (на снимката долу). Nita е страхотна, чакаме новия албум.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.