Спечели със Z-rock и Road Runner от Prestigio!

Когато пътуваш на дълъг път очакваш сигурност и комфорт. Но има ситуации, в които трябват бързи реакции.

Слушай Z-Rock всеки делничен ден, за разбереш повече за предимствата на RoadRunner – видеорекордер от Prestigio. Записва, наблюдава и доказва!

Изпрати ни на igra@zrockradio.bg информация за някое от предимствата на видеорекордера RoadRunner! Така участваш в надпреварата за 5 страхотни награди – различни модели Roаd Runner: PCDVRR140, PCDVRR527DL и PCDVRR545GPS. В имейла трябва да посочиш имената си, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, в случай, че спечелиш. Имейли без тези данни няма да участват в жребия.

Участвай в играта на Prestigio и Z-Rock, шофирай умно!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 28.08-21.09.2018

Списък на спечелилите:
Седмица 1: Mария Боева, Димитър Пеев
Седмица 2: Борислав Терзиев
Седмица 3: Илияна Димова
Седмица 4: Даниел Константинов

Prestigio RoadRunner 140 – Стилен дизайн и Full HD запис

Car Video Recorder Prestigio RoadRunner 140 (FHD 1920×1080@25fps, 1.5 inch screen, NT96223, 1 MP CMOS H42 image sensor, 12 MP camera, 110° Viewing Angle, Micro USB, 4x zoom, 200 mAh, Motion Detection, G-sensor, Cyclic Recording, Black, Plastic)

С новия Prestigio RoadRunner 140 винаги ще сте сигурни, че всички важни случки на пътя са уловени. Зрителният ъгъл от 110 градуса, лещата от четирипластово стъкло и четирикратното цифрово увеличение гарантират ясен и детайлен видеозапис с пълно HD качество, а 12-мегапикселовата камера заснема ярки и светли изображения. Устройството е изключително компактно и най-лекото от гамата RoadRunner на Prestigio, поради което е почти невидимо в автомобила и се пренася лесно дори в малък джоб.

Видео с пълно HD качество – Ще получите перфектен видеозапис на пътуването си. Пълното HD качество е оптимално за автомобилни видео регистри, тъй като гарантира ясни изображения и прави детайлите видими. Чистият звук също е добро предимство.

Безкрайно записване – Цикличното записване гарантира, че камерата ви няма да спре да записва, когато се запълни пространството за съхранение. Тя автоматично записва върху старите файлове на картата с памет, като по този начин дава възможност за безкрайно записване.

Гравитационен сензор за защита на файловете – Гравитационен сензор проследява внезапно ускоряване, спирачка и сблъсък, за да се запише и защити автоматично критично важният материал около произшествието. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат премахнати в хода на цикличното записване.

Улавяне на детайлите – Уловете широкото зрително поле със зрителен ъгъл 110° и извлечете предимствата на високото оптично качество на изображенията, заснемани от 12-мегапикселова камера с четирипластова леща.

Засичане на движение – Устройството е снабдено с напредничава технология за засичане на движение. В този режим записът на видеоматериал започва само когато се засече ново движение в кадъра, което ви позволява да запазите картата с памет за по-дълъг видеоматериал. Тази функция може да е особено полезна при продължителен престой в паркирано с състояние

 

Prestigio RoadRunner 527DL

Full HD запис 1920х1080 на 30 кадъра в секунда, видеоматериал с пълно HD качество – вече никога няма да се тревожите за качеството на записания видеоматериал. Разделителната способност с пълно HD качество на камерата на RoadRunner 527DL гарантира, че всеки отделен детайл ще бъде видим, и можете да сте уверени в безопасността си на пътя.

Двойна камера – Предна и задна камера за пълна подкрепа – Roadrunner 527DL е снабден с две камери – предната е насочена напред и следи пътя пред вас, а задната покрива онова, което се случва зад вас. Така нито една подробност няма да избяга от вниманието ви.

Prestigio RoadRunner 527DL е снабден с любимите на всички режими на цифровите видеорекордери от Prestigio. Чрез засичането на движение се спестява пространство за съхранение, цикличният запис гарантира, че никога няма да се сблъскате с липса на пространство за съхранение в устройството ви, а гравитационният сензор открива и защитава файловете за пътнотранспортни произшествия от изтриване при цикличното презаписване.

Широк зрителен ъгъл – широкият зрителен ъгъл от 140° осигурява разширен обзор на пътя.

Сиситема за защита от прегряване – в Prestigio знаем, че прегряването може да увреди батерията или цялото устройство. Затова прилагаме следния стандарт: при нормална стайна температура се очаква батерията да поддържа температура под 50°C, която няма да увреди устройството.

Зарядно устройство с двоен USB порт – RoadRunner се предлага със зарядно устройство за автомобил с двоен USB порт. Можете да зареждате видеорекордера си заедно със смартфон или навигатор.

Метален корпус – твърдият метален корпус предпазва устройството от повреди и издраскване.

 

Prestigio RoadRunner 545GPS

Full HD запис 1920х1080 на 30 кадъра в секунда. Висококачествен 3.0M CMOS сензор за изображения позволява на камерата да записва с разделителна способност 1080p пълно HD при 30 кадъра в секунда, осигурявайки стабилно и ясно качество на изображението. Яснотата на видеоматериала се запазва дори при ниска осветеност благодарение на усъвършенстваната технология за свръхясен нощен режим, така че от този момент нататък всеки отделен детайл ще бъде запазен.

Вграден GPS който следи маршрута – GPS сензорът поддържа данни за скоростта, ускорението и географското местоположение. Системата обвързва маршрута ви с Google Карти и показва цялата динамика там.

Един от най-компактните видеорекордери с пълно HD от Prestigio – RoadRunner 545 с голям 2.7-инчов екран и 170° зрителен ъгъл. Ясни изображения се получават дори при контражур благодарение на 12-мегапикселовата камера и широкия динамичен обхват. Всички функции са обхванати в стилен и елегантен дизайн.

Широк зрителен ъгъл – Свръхширокият зрителен ъгъл от 170 градуса ви позволява да обхванете заобикалящата среда в още по-голяма степен с почти панорамна гледка, докато с четирикратното цифрово увеличение можете да уловите всеки детайл.

Голям екран за по-добра видимост – Възпроизвеждайте видеоматериали и преглеждайте снимки на яркия 2.7-инчов TFT LCD дисплей с висока разделителна способност и го правете с лекота благодарение на механизмите за управление.

SOS бутон за спешни случаи – При спешни случаи това позволява на потребителите да защитят настоящия файл със запис, като просто натиснат и задържат бутона МЕНЮ. Това пречи на настоящия запис да бъде изтрит.

Гравитационният сензор усеща внезапно ускорение, натискане на спирачката и сблъсъци, за да може автоматично да обхване и защити жизненоважния запис на произшествието.

Засичане на движение и автоматично стартиране – Устройството е снабдено с напредничава технология за засичане на движение – заснемането на видео ще започне само когато бъде засечено ново движение в кадъра, което ви позволява да спестявате място на картата за по-дълги видеозаписи.

Камерата започва да записва автоматично след стартирането на двигателя. Не е необходимо да я включвате всеки път, когато шофирате някъде, трябва само да стартирате автомобила и камерата ще започне да записва.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.