Спечели новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3!

Безжичните слушалки стават все по-високотехнологичен и моден аксесоар. HUAWEI FreeBuds 3 предлагат качествен звук с помощта на собствения чипсет за носими устройства на Huawei – Kirin A1. Чипсетите на Huawei са известни с интелигентното управление на разхода на енергия или по-просто казано – дълъг живот на батерията при мощен звуков процесор.

От началото на февруари новият пазарен хит HUAWEI FreeBuds 3 се предлага освен в класическото черно и бяло, но и в атрактивен за влюбените и най-смелите червен цвят. Той е подходящ и за онези, които със сигурност искат да се отличат и подчертаят личния си стил. Червените слушалки HUAWEI FreeBuds 3 идват специално за месеца на любовта и са оригинален подарък за любим човек.

Независимо кой цвят изберете, ще се радвате на доскоро невъзможно за слушалка от този тип и размер качество на звука, и най-вече – на интелигентно шумоподтискане, което можете да регулирате през смартфона си с приложението AI Life. Можете да изолирате напълно шума от самолета и да се потопите в любимата си музика, или да наваксвате с подкастите докато летите. В града обаче е добра идея да оставите и малко от околния шум, за да усещате пулса му и от съображения за безопасност.

Шумоподтискането работи не само когато сте в ролята на слушател. Когато говорите, слушалките улавят и костната вибрация и интелигентно изчистват разговора от околния шум, за да ви чуват чисто и ясно от другата страна на линията.

Едни от най-впечатляващите функции на HUAWEI FreeBuds 3 са стабилната свързаност, която предоставят, както и впечатляващата технология за контрол на шума. Слушалките изваждат истински стерео звук, благодарение на собствения изохронен двуканален Bluetooth на Huawei. Тази технология синхронизира двете слушалки като улеснява директната връзка между устройството и слушалките без смущения, a шумоподтискането може да се регулира според индивидуалните предпочитания и моментната ситуация.

HUAWEI FreeBuds 3 имат и друго много важно предимство – могат да се зареждат безжично чрез съответното зарядно или чрез поддържащ функцията смартфон, като така осигуряват до 4 часа работа с едно зареждане. Слушалките могат да се зареждат и в елегантния си кръгъл кейс, който също може да се зареди безжично със зарядно или смартфон, които поддържат такъв тип зареждане, като с кейса се осигурява до 22 часа слушане на музика.

HUAWEI FreeBuds 3 в трите си цвята се предлагат в търговската мрежа на препоръчителна цена 349 лева (в Технополис, Техномаркет, Zora, А1, Теленор и Виваком).

Тук може да научите повече за продукта. А сега тези страхотни безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 ще станат притежание на един от вас! Включете се в играта по радио Z-rock, като за целта влезте в страницата ни, открийте тематичния въпрос, оставете съответния отговор като коментар и вече участвате в жребий за спечелването им!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-19.02.2020

Наградата печели: Лиляна Стоянова

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.