Спечели двойна покана за фестивала Nova Rock, Австрия!

Nova Rock e вероятно най-близкият до България голям рок фестивал, на който определено си заслужава да се отиде. Тази година фестивалът ще се проведе от 13 до 16 юни (четвъртък – неделя).

Тази година сцените на феста ще посрещнат Slipknot, The Cure, Slash & Myles Kennedy, Slayer, Die Toten Hosen, Dropkick Murphys, Rob Zombie, Papa Roach, In Flames, Sabaton, Sum 41, Amon Amarth, Within Temptation, Anthrax, Lamb of God, Godsmack, Trivium, Behemoth, Children of Bodom, Amaranthe, Wolfmother, Ministry, Reel Big Fish, Pendulum (DJ Set), Testament, New Model Army, IDLES, Cari Cari, Bad Wolves, TesseracT, While She Sleeps, Puddle of Mudd, The Amity Affliction, Ferris MC, All Faces Down, Haze, Welshly Arms, Crystal Lake, Palaye Royale, As It Is, nothing,nowhere., Inglorious, FEVER 333, Like A Storm, Infected Rain, Anchorage, Coperniquo, Valeras & Nova Twins

Искаш ли да бъдеш там и ти? При това не сам, а с някой специален човек? Z-Rock ще ти даде този шанс!

Следи внимателно страницата ни във faceboоk. Всеки ден там ще намираш музикалната ни загадка – кадър от видеоклип на някой от хедлайнърите на феста. Разпознай групата и песента, чийто е клипът и изпрати отговора си на igra@zrockradio.bg! В края на седмицата Краси Москов ще изтегли късметлията, който ще спечели ДВОЙНА ПОКАНА за фестивала!

Фестивалът се провежда в Pannonia Fields, Никелсдорф, в близост до границата между Австрия и Унгария и е на около 950 км от София, което го прави съвсем постижима дестинация за пътуване с кола. Пътят до там е сравнително добър и лесен за преминаване: за Сърбия, както и за страните от ЕС, е нужна само с лична карта, а маршрутът е основно по магистрали. Естествено, винаги си остава и вариантът и със самолет, като освен до Виена може да се помисли и за Братислава, която е на по-малко от 40 км от Никелсдорф и до там има нискотарифни полети от София. Наличен е и организиран автобусен превоз от Виена до Nova Rock, както и специален директен влак от Виена до Никелсдорф.

Фестивалът разполага с две големи основни сцени, една малка и множество обекти: от павилиони за храна и напитки, до щандове за мърчандайз на групите и увеселителни атракции. Плащания в брой не се извършват – всичко става със специална карта, която се зарежда на място. Остатъчната наличност може да бъде изтеглена във всеки един момент в брой, или да бъде преведена по сметка след края на фестивала. Повече информация – на официалния сайт на фестивала novarock.at.

Важно: Двойната покана осигурява само вход за събитието! В нея не се включват транспорт, храна и хотелски престой!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-26.04.2019

Списък на спечелилите:
Седмица 1: Елеонора Стефанова
Седмица 2: Тодор Йорданов

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.