Спечели двоен билет за музикалния фестивал NOVA Rock 2022!

Австрийският фестивал NOVA Rock 2022 наближава стремителано!

Събитието ще се проведе в Никелсдорф между 9 и 12 юни, с изключителен афиш, в който блестят имената на Muse, Rise Against, Evanescence, Bullet for My Valentine, Steel Panther, Bush, Black Veil Brides, Of Mice & Men, Clawfinger, Bring Me The Horizon, Korn, Måneskin, Skillet, Placebo, Epica, The Offspring, Bad Religion, Electric Callboy, Mando Diao, Five Finger Death Punch, In Flames, Airbourne, Devin Townsend и много други.

Искаш ли да бъдеш там? Приемаме само сериозни кандидатури, защото условието да участваш в жребия никога не е било по-лесно.

Между 25 и 31.05, всеки ден, ще очакваме желаещите да спечелят ДВОЕН билет да ни пишат на имейл show@zrockradio.bg със събджект ИСКАМ НА НОВА РОК!, заедно с име, фамилия, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името публично при спечелване на наградата. Имейли без тези спазени условия няма да участват в жребия.

И това е всичко! Остава да стискаш палци леката ръка на Елена Розберг да изтегли твоето име като един от двамата победители в жребия във вторник, 31 май. Можеш да участваш всеки ден, но трябва да си готов/а да уредиш транспорта и престоя си в доста кратки срокове, така че – проучвай нещата междувременно и се готви за едно страхотно лятно приключение, което се случва със съдействието на Eventim.bg.

Късмет!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 25-31.05.2022

Билетите печелят: Тихомир Ташев и Жулиета Йовчева

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.