Спечели билет за концерта на Mando Diao на 9 декември!

Алтернативната банда Mando Diao пристига за концерт на 9 декември тази година. След предизвикателен период в своята кариера, през 2017 шведите издадоха осмия си студиен албум Good Times, който те самите определят като манифест на любовта и приятелството. Изявата им в Sofia Live клуб е по покана на Loud Concerts.

Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни, като отговориш на въпроса на деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни, на имейл igra@zrockradio.bg, като добавиш име, телефон и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, в случай на спечелване на наградата. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия. Късмет!

Бандата е известна с наелектризиращите си изпълнения на живо и непрестанно пътува по турнета и фестивали. Българските фенове на Mando Diao ще имат удоволствието да ги гледат на живо на 9 декември в Sofia Live клуб. Началото на концерта е 20 часа. Билетите за изявата на Mando Diao са в продажба в мрежата на eventim.bg на цена от 50 лв., а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 26-30.11.2018

Списък на спечелилите:
26.11 Яна Дамянова
27.11 Александра Ангелова
28.11 Васил Дундов
29.11 Мария Лечева
30.11 Биляна Кантарджиева

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.