Спечели билет за концерта на Контрол, Обратен Ефект, СърМата Хари и дует Ша-Ша!

На 14-ти юни, петък, на сцената на Маймунарника ще се качат дует Ша-Ша, СърМата Хари, Обратен Ефект и Контрол, като равноправни изпълнители. Няма подгряващи, няма звезди и хедлайнъри. Всяка една от групите носи своя заряд и послания, и ще е равноправен участник в събитието.

ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ТАМ? Всяка сутрин, докато си отваряш по едно кафе в компанията на Гурко, ще получаваш и музикалната загадка на деня – песен на Контрол, Обратен ефект или Сърмата Хари, променена и маскирана, за да не я познаеш. Обикновено разбиваш на пух и прах опитите ни да те затрудним и ако и сега се случи така, изпрати името на песента само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с името си, телефон за връзка и изрично съгласие да публикуваме името ти, в случай, че спечелиш. Отговори, дадени другаде, както и имейли без нужната информация, няма да участват в жребия!

В края на шоуто, малко преди 10ч., силната и справедлива десница на Гурко ще изтегли на случаен принцип един късметлия, който ще щурее заедно с всичките 4 банди на 14-ти юни в Маймунарника.

А събитието не е за изпускане – като започнем с реюниъна на Обратен Ефект, които се сдобиха и с чисто нов китарист в лицето на Мартин Събков, а в скоро време очакваме и нова продукция от групата. Метъл-пънк машините Контрол извадиха новия сингъл „Няма Време“ през март и с подновен ентусиазъм ще разтърсят изоснови Борисова Градина на 14-ти юни. СърМата Хари пък, известен със своята непредвидимост, и този път остава верен на принципите си, но едно е ясно – винаги има какво да се види и чуе от това явление. Дует Ша-Ша е името, с което веселбата е 100%-во гарантирана, още повече, че според слуховете, този път дуетът ще набъбне и на сцената в Маймунарника ще видим значително повече от двамата брилянтни Ша-Шантави музиканти.

All-Merch са подготвили нови мърч линии на участниците и ще дойдат въоръжени до зъби с всичко, което бандите предлагат на своите фенове – тениски, потници, шапки, канчета, торби, мешки, значки, дискове, плочи и т.н.

Началото е обявено за 18:00, тъй като, както всеки знае, че Маймунарника има строги правила за край на концертите в 23:00, както и че хора в лошо настроение не се допускат да влизат, а още по-малко да излизат.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-14.06.2024

Списък на спечелилите:
10.06 Златка Георгиева
11.06 Николай Стоянов
12.06 Светослав Александров
13.06 Захари Лободов
14.06 Пламен Паунов

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.