Спечели билет за концерта на Evanescence в България!

След като през пролетта стана ясно, че Evanescence са добавили България в календара за европейското си турне, всички сме в трескаво очакване на Amy Lee и компания. Столичната Арена Армеец ще стане домакин на събитието на 11 септември и сега ти също можеш да си там!

Всеки ден на фейсбук страницата ни ще намираш въпроса на деня. Отговори с имейл само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с име, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, ако спечелиш. Имейли без тези данни няма да участват в жребия!

В края на деня Краси Москов ще бъде ръката на Фортуна и ще определи кой ще спечели билета за концерта. А ще искаш да присъстваш на него, не само защото това ще бъде първият самостоятелен концерт на Evanescence у нас, но и защото групата се връща към рок корените си след двугодишно турне със симфоничен оркестър, посветено на последния им албум Synthesis.

Концертът обещава над 90 минути с оригиналното рок звучене и най-големите хитове на групата, включително „Bring Me To Life“, „My Immortal“, „Going Under“ и много други!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 08-19.07.2019

Списък на спечелилите:
08.07 Добрин Шойков
09.07 Светлана Сиракова
10.07 Мария Михайлова
11.07 Константин Стефанов
12.07 Йонко Чернев
15.07 Златка Георгиева
16.07 Ради Радев
17.07 Ралица Байрактарова
18.07 Недялко Ненов
19.07 Светослав Миленов

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.