Спечели билет за концерта на Deep Purple!

На 07.12 в Арена Армеец за последен път у нас ще дойдат класиците и доайени на рока Deep Purple! Преди две години рок величията стартираха турнето „The Long Goodbye“, с което приключват окончателно своята концертна дейност. Звездният състав, в който Deep Purple ще направят своята визита в България през декември, включва Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse и Don Airey.

Искаш ли да станеш част от шоуто? Сега можеш да бъдеш на концерта и да се сбогуваш с любимата група. Отговори на въпроса: Защо обичаш Deep Purple? Изпрати ни отговора на igra@zrockradio.bg – имаш право на един отговор на ден! Не забравяй да добавиш име, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ти, ако спечелиш – само имейли с тези данни ще участват в жребия!

Канадската рок група Monster Truck ще осигури мощен съпорт на легендите по време на специалното им последно шоу в България. Сформирани през 2009 в Онтарио, Канада, през 2010 година издават едноименното си дебютно EP. Две години по-късно, бандата издава първия си студиен албум Furiosity (2013), с който се изкачват на номер 13 в канадските класации. Този пробив им носи и награда Juno за Най-добра изгряваща група на 2013. През следващите няколко години Monster Truck пускат на пазара още два албума. Споделяли са една сцена с имена като Nickelback, Billy Tallent, Volbeat, Alter Bridge, Godsmack.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 03-06.12.2019

Списък на спечелилите:
03.12 Иван Христов
04.12 Юлиана Василева-Милчева
05.12 Димитър Гергинов
06.12 Ирен Орманова

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.