Спечели билет за концерта на Балканджи на 8 ноември!

Живата легенда на родната фолк-рок сцена Балканджи и специалните им гости Khanъ ще излязат на една сцена на 8 ноември в столичния клуб MIXTAPE 5 от 19:00 часа. В рамките на концерта момчетата ще представят и новата си песен, “Радо бела Радо”.

Предстои изключителна вечер, в която завладяващите ритми на родния фолклор ще звучат примесени с класически рок и модерен метъл. Вечер, в която спиращите дъха хорови многогласия и мелодии на кавал, гъдулка и тамбура ще са неизменна част от този народен празник.

Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни във фейсбук страницата на радиото, отговори коя е песента, която те запали по музиката на Балканджи и в края на деня билетът може да е твой! Всеки ден участието се брои отделно. Късмет!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Български пощи, магазин Яко, магазини На Тъмно, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-07.11.2018

Списък на спечелилите:
01.11 Marina Stoeva
02.11 Kiril Petrov
05.11 Иван Юмерски
06.11 Вая Зомбая
07.11 Миглена Петрова

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.