Спечели билет за концерта „60 години Кольо Гилъна“!

Три емблематични банди – КГБ, Ревю и Уикеда ще разтърсят летния клуб „Строежа“ (над стадион Юнак) на 12 юни на открито с весел празничен концерт „60 години Кольо Гилъна“.

Зрелищното събитие ще продължи над 3 часа, в които феновете ще видят и чуят КГБ (Кольо Гилъна Бенд) точно 10 години след последното им свирене на клубна сцена.

ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ТАМ? А не е за изпускане, защото свободният дух на Гилъна все по-рядко влиза в рамки и програми, а с такива мащаби – съвсем. „Не съм празнувал 25, не съм празнувал и 2 х 25, но 60 е друга бира – баш е време за купон! На тези години може и да е за последно!“, шегува се в типичен стил Гилъна, но Z-Rock съвсем на сериозно ще ти помогне да станеш част от абсолютния купон!

Всяка сутрин, докато си отваряш по едно кафе в компанията на Гурко, ще научаваш от него въпроса на деня. Ще го намираш и на страницата ни във фейсбук, разбира се. Сетиш ли се верния отговор, изпрати ни го само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с името си, телефон за връзка и изрично съгласие да публикуваме името ти, в случай, че спечелиш. Отговори, дадени другаде, както и имейли без нужната информация, няма да участват в жребия!

В края на деня Краси Москов ще тегли жребия, за да стане ясно кой ще печели поканата за празненството.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 03-07.06.2024

Списък на спечелилите:
03.06 Светослав Александров, Божидар Йорданов
04.06 Ралица Коджаандреева, Апостол Митев
05.06 Николай Вутов, Марина Кънчева
06.06 Мартина Мицова, Николай Менгов
07.06 Нора Стоянова, Филип Мирчев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.