Спечели билет за Hills of Rock – Sofia Edition 2022 от Z-Rock!

След две години принудително отлагане на Hills of Rock, с благодарност за подкрепата и търпението на рок публиката, организаторите обявявиха допълнително, двудневно събитие в столицата с участието на световни топ артисти!

FIVE FINGER DEATH PUNCH, PLACEBO, ILL NIÑO, DUBIOZA KOLEKTIV, SISTERS OF MERCY, HOLLYWOOD UNDEAD, BAZZOOKAS, KOZA MOSTRA, KULTUR SHOCK и ОDD CREW ще свирят на 2 и 3 юли 2022 в Парка на летище София.

Разбира се, че Z-Rock ще се погрижи да се озовеш там, ако се включиш в играта ни! Ето как: слушай внимателно ефира. На всеки час водещите ще пускат музикална загадка – няма даже да скрият името на групата, на която е изпълнението, но името на самата песен очакваме от теб!

Изпрати ни имейл с верния отговор на hillsofrock@zrockradio.bg, а малко след 17ч. Краси Москов ще изтегли името на печелившия! В имейла не бива да забравяш да включиш имената и телефонния си номер, както и изрично съгласие да оповестим публично името ти, ако спечелиш награда. Имейли без тези данни няма да участват в жребия. 

Но това не е всичко! От 13 юни добавихме и яки мърч награди, които ще можеш да печелиш в играта – шапка, мешка, тениска и двата билета в края на седмицата.

А ние имаме и още една яка новина, свързана с Hills of Rock. Z-Rock ще отразява фестивалите – и Пловдивското, и Софийското издание, от мобилното студио на Z-Rock Fest Team Radio! Ослушвай се, тепърва ще разказваме повече информация и за това.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-24.06.2022

Списък на спечелилите:
Седмица 1:
Гергана Николова, Тодор Вълнаров (билет)
Седмица 2:
13.06 Генади Неделчев (шапка)
14.06 Симеон Добрев (мешка)
15.06 Светослав Александров (тениска)
16.06 Ростислава Жечева (билет)
17.06 Бранимир Аслански (билет)
Седмица 3:
20.06 Петя Трифонова (шапка)
21.06 Виктория Кръстева (мешка)
22.06 Радослав Илиев (тениска)
23.06 Деница Радева (билет)
24.06 Христо Йорданов (билет)
Седмица 4:
27.06 Тихомир Ташев (шапка)
28.06 Мартин Пелов (мешка)
29.06 Венцислав Хитов (тениска)
30.06 Лиа Цанкова (билет)
01.07 Кристина Динева (билет)

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.