Спечели двудневен билет за фестивала Varna Mega Rock от радио Z-Rock! 

Сезонът на мащабните фестивали на открито продължава с Varna Mega Rock! Искаш ли да спечелиш ДВУДНЕВЕН БИЛЕТ ЗА ФЕСТИВАЛА? Z-Rock ще ти даде тази възможност!

Nightwish, Glenn Hughes, Apocalyptica, Kamelot, Кикимора, Bendida, Б.Т.Р., Конкурент и Krossfire ще разтърсят пристанище Варна на 18 и 19 август, а фенове от 17 държави ще се наслаждават на убийствен рок в морската столица!

Varna Mega Rock 2018 ще започне ден предварително, с комплимент от организаторите – на 17 август всички фенове, закупили двудневни билети за фестивала, ще могат да присъстват безплатно на A Special Varna Rock Night, за да подгреят с групите Boomerang, Headmaster, Mister Hard и Hades.

Тази седмица те питаме – коя банда би искал/а да видиш на следващия фест през 2019? Отнеси се сериозно, защото списък с предложенията ще предадем лично на Цонко Цонев и като нищо догодина може лично ти да си отговорен/а за идването на любимата ти банда!

Напиши ни отговора си на имейл show@zrockradio.bg, като добавиш имената си, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде оповестено публично в случай, че спечелиш наградата. Имейли без тези данни няма да участват в жребия! Всеки ден се брои за отделно участие, така че редовността ти ще е само в твоя полза!

Жребият ще е в нежните ръце на изключителната Елена Розберг, която ще обявява името на печелившия всеки ден около 17:30ч. Късмет!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-16.08.2018

Списък на спечелилите:
1. 06.08 Николета Колева
2. 07.08 Теодора Дрянкова
3. 08.08 Стефан Караваневски
4. 09.08 Димитър Димитров
5. 10.08 Пламен Буюклиев
6. 13.08 Тихомир Марков
7. 14.08 Николай Филипов
8. 15.08
Климент Господинов
Герман Танев
Златина Спасова
9. 16.08 Алекс Атанасов

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.