Спечели автобиографията „Да бъде любов“ на Lenny Kravitz

Автобиографичната „Да бъде любов“ на Lenny Kravitz излиза на българския пазар от HYBRID BOOKS с меки корици и луксозно издание с твърди корици и кожена обшивка.

А сега можеш да я спечелиш в играта на Z-Rock! Слушай внимателно ефира на Рок Радиото на България, защото ще научаваш въпроса на деня единствено там! Всеки ден в „Голия обяд“ (10-14ч.) Елена Розберг ще пуска музиката на легендарния музикант и ще задава въпрос. Отговори само на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с името си, телефон за връзка и изрично съгласие да публикуваме името ти, в случай, че спечелиш наградата. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия. Късмет!

Lenny Kravitz е поредният велик музикант, на чиято биография можем да се насладим. Книгата е озаглавена „Да бъде любов“, което е и името на дебютния студиен албум на музиканта, излязъл през 1989. Kravitz ненапразно избира това заглавие за книгата си – историята в нея разказва за годините, които го изграждат като творец, докато снове между Горен източен Манхатън, Болдуин Хилс и Бевърли Хилс в Лос Анджелис, Франция, Англия и Германия.

Не само музиката обаче е в сърцето на книгата. Освен че разказва за развитието си като певец, автор на песни и продуцент, Lenny Kravitz разкрива и сложните отношения с баща си Sy, режисьор и продуцент, майка си Roxie Roker, популярна от телевизионния екран, както и с музата си и най-голяма любов Lisa Bonet, от брака с която се ражда филмовата звезда Zoë Kravitz.

„Моята история е поредица от песни, между които съществува магическа връзка. Никога досега не бях осъзнавал естеството на тази връзка, докато не започнах да пиша. Чак тогава магията подейства. Животът ми е основан на противоположности. Черно и бяло. Юдаизъм и християнство. Jackson 5 и Led Zeppelin. Приел съм, че душата ми е зодия Близнаци. Извличам най-доброто от нея. Обожавам я. Ин и ян се смесват в сърцето и в съзнанието ми, осигуряват необходимия баланс, подхранват любопитството ми, дават ми усещане за спокойствие и лекота.“

Официални правила за участие и срок на промоцията: 16-22.06.2021

Списък на спечелилите:
16.06 Олга Николаиди
17.06 Анна Симеонова
18.06 Миглена Малчева
21.06 Георги Димитров
22.06 Николай Коков

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.