Спeчели автобиографията „БИБЛЕЙСКО“ на Роб Халфорд в Band Battle!

В началото на месеца излезе „БИБЛЕЙСКО – хевиметъл писания“ – още една „Изповед“ на Роб Халфорд от Judas Priest.

Още по-искрен, още по-непримирим, още по-яростен, когато защитава схващанията си! Наистина е библейски по своите мащаби този потоп от спомени и разсъждения, разкази за срещи и раздели, откровения за колебания и за успехи, които Роб споделя.

СЕГА МОЖЕШ ДА Я СПЕЧЕЛИШ ОТ РАДИО Z-ROCK! Участвай с коментар в ежедневната музикална битка, която Елена Розберг устройва на страницата на Радиото във facebook и в края на „Голия обяд“ един от всички, заявили своето пристрастие, ще спечели „БИБЛЕЙСКО – хевиметъл писания“!

„БИБЛЕЙСКО“ е изповед за самотата и болестите, за татуировките и наркотиците, за любовта и смъртта. Роб ще ви довери интимни подробности. Ще ви каже какво мисли за социалните мрежи (ако не сте го последвали, поправете тази грешка) и за реалититата. За парите. За Spotify. Оголен до болка, ще ви разсмее и ще ви разплаче. Това е „БИБЛЕЙСКО“-то пътешествие на Роб Халфорд!

„БИБЛЕЙСКО – хевиметъл писания“ е на българския пазар с меки корици и като луксозно лимитирано издание с твърди корици и кожена обшивка. Може да поръчате на bit.ly/3gulBSl.

Официални правила за участие и срок на промоцията: 28.11-05.12.2022

Списък на спечелилите:
28.11 Николай Русков
29.11 Petar Adamov
01.12 Стефан Аврамов
02.12 Andro Pardjola Bangiev
05.12 Dimitur Donchev

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.