Sonata Arctica с акустичен концерт в София през ноември

Sonata Arctica ни обещават едно незабравимо пътешествие сред акордите на акустични китари. Датата е 21 ноември, а мястото – отново клуб Music Jam в София.

Дълго ще се помни последния концерт на финландските мелодични титани Sonata Arctica в напълно разпродадения клуб Music Jam през 2019. Последва принудителна пауза, в която бандата беше изключително продуктивна и влезе в студио, за да запише първия си акустичен албум. За да популяризира това издание, групата ще тръгне на турне, включващо 17 европейски страни.

Турнето „Acoustic Adventures MMXXI“ стартира на 21 октомври в Швеция и точно месец по-късно негова спирка ще е София и клуб Music Jam.

Официален съпорт на цялото турне са шведските надежди Eleine, които също ще се представят с акустичен сет. Безконцертната 2020-а се оказа творческа и за тях, и през ноември излезе третия им дългосвирещ албум – Dancing In Hell, който бързо се изкачи до челните позиции на музикалните класации.

Билетите за шоуто на Sonata Arctica и Eleine в клуб Music Jam са вече в продажба в мрежата на bilet.bg, както и на място от касата на клуба в деня на концерта. Цените им са:
Етаж 1 – 40 лв
*ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА ЩЕ БЪДАТ НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ОТ 30 ЛВ
Балкон – 60 лв

За резервации: пишете на facebook страницата на клуба.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.