Solence се присъединяват към Hills of Rock – Sofia Edition 2022

Софийското издание на най-големия български рок фестивал Hills of Rock добавя към програмата си още една банда – шведите Solence.

Те са групата, предпочетена от самите Five Finger Death Punch за шест дати от европейското им турне. Припомняме, че Hollywood Undead отпаднаха от турнето на американците, в това число – и от фестивала в София, по логистични причини.

Със Solence, които се самоопределят като наелектризиращо рок и метъл преживяване, програмата за първия голям рок фестивал за 2022 е финализирана. Ето и пълният ред и часове на излизане на бандите.

Solence споделят с последователите си в социалните мрежи: „Много сме развълнувани да се присъединим към Five Finger Death Punch за шест шоута в Европа! Това ще бъде лудо – първите ни шоута от 6 години и не можем да измислим по-забавен начин да се върнем на сцената отново!“

Solence е шведска рок група от Стокхолм. През 2014 групата публикува първите си кавъри в канала си в YouTube, а сега авторските им парчета са в топ 50 Active Radio в САЩ и основните плейлисти на аудио платформите. Групата има над 100 милиона свирения на всички платформи и почти 140 000 абонати само на Spotify. Звукът им е модерен и атрактивен с подчертано епични припеви, мощни мелодии и стегнат груув.

Solence се присъединяват към Five Finger Death Punch, Placebo, Ill Niño, Dubioza Kolektiv, Sisters Of Mercy, Bazzookas, Koza Mostra, Kultur Shock и Odd Crew на фестивала на 2 и 3 юли 2022 в Парка на летище София.

Билетите за Hills of Rock – Sofia Edition: ticketstation.bg.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.