SOFIA METAL FEST се завръща през 2022!

SOFIA METAL FEST обяви второто си издание! 

Столичният метъл фестивал ще се състои на 14 май 2022 г. в Joy Station. На сцената на клуба очакваме емблематични групи – MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY и ENSIFERUM. И трите банди ще се представят като хедлайнери с пълни концертни сетове, традиция запазена от предното издание. На фестивала се очакват още две чужди групи, които ще бъдат обявени на по-късен етап.

Билетите за SOFIA METAL FEST 2022 вече са в продажба. Това съобщи в ефира на Z-Rock организаторът на феста Бойко Гюров. 

При първото издание на фестивала през 2016 година феновете видяха, като пропорция спрямо помещението, най-голямата сцена правена на закрито в България. На нея със специални сетове се качиха KREATOR, PARADISE LOST, POWERWOLF, FINNTROLL, WOLFHЕART, TIAMAT, BATTLE BEAST, EVIL INVADERS, VELIAN, DOWNSLOT, AN THEOS, DIRTY SHIRT, SAINTS’N’SINNERS, ANEKDOT и SVETLIO AND THE LEGENDS.

Публикуваме и едно важно уточнение от организаторите от BGTSC: Парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.