Sofia Drum Fest се завръща тази неделя!

След двугодишна пауза породена от ковид пандемията, Sofia Drum Fest се завръща.

Единственият ежегоден барабанен фестивал в България ще се проведе тази неделя (15 май). За пръв път фестивалът ще има двама международни участници в лицето на барабанистите на Nile и Septic Flesh – Джордж Колиас и Керим “Krimh” Лехнер.

Преди тях на сцената ще се качат: Боян “Бонзи” Георгиев (Odd Crew), Мартин Профиров (P.I.F., Rewin, Силует), Ненчо “NinYo” Стефанов (Тома, Торнадо) и Михаела Найденова (KhanЪ, Ember & Dust).

Събитието ще се проведе на нова локация – Grindhouse Skateboard Club, като участниците ще свирят на две сцени – една на открито и една на закрито. Вратите ще отворят в 15ч. и веднага ще започне signing session. Всеки желаещ ще може да се докосне до Джордж Колиас и Керим Лехнер, както и всички други участници на фестивала, който ще започне час по-късно, точно в 16ч.

Всичко ще приключи в 22ч., за да няма възрастови ограничения, като деца под 10 години ще влизат безплатно! Билети можете да намерите в мрежата на EpayGo и на касите на EasyPay.

Освен специалния signing session, тази година ще има и специални награди, подсигурени от една от най-проспериращите марки за чинели – Meinl, като желаещите да ги спечелят могат да го направят по две направления. Или да споделят визията на фестивала в социалните мрежи и да споменат фейсбук страницата или инстаграм профила на Sofia Drum Fest, или да си носят практис пад и палки, и да се включат в своеобразния drum-off, който ще се проведе по време на фестивала.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.