SMARTBAG.BG – онлайн магазинът за smart раници и чантички за рамо и кръст

Онлайн магазин smartbag.bg предлага smart раници в следните категории: за лаптоп, за пътуване, ученически, за спорт и туризъм. Има както за жените, така и за мъжете.

Smart раниците са създадени в Европа с две основни цели: качество и функционалност, така че да улеснят и направят ежедневието ни по-добро. Те са здрави, издръжливи и многофункционални, проектирани така, че да бъдат универсални, независимо от дестинацията; от пътуване по работа до посещение на фитнес залата, от прекарване на уикендите в планината до разходка в парка. Всички продукти са оригинални и се доставят директно от производителя, така че можем да сме сигурни, че това, което се предлага в онлайн магазина smartbag.bg, е това, което търсите.

Включи се в играта на SmartBag и спечели страхотни награди! Отговори на въпросите, които ще намираш във фейсбук страницата на Радиото и в края на седмицата жребий ще реши кои ще бъдат късметлиите, които ще спечелят smart раница, smart чантичка през рамо, или ваучер на стойност 50 лв.!

Изборът на SmartBag е инвестиция не само в имидж, но и в по-лесен живот. Това е така заради многото функции на smart раниците. Всяка една от предлаганите от нас стоки е с вградена възможност за USB зареждане на телефон, защото знаем, колко бързо падат батериите на смартфоните. Знаем и за опасенията от кражба, затова голяма част от нашите smart раници са с вградена защита от крадци.

Не на последно място, ние знаем колко е важно вещите ти да са на сигурно място, затова всеки от нашите артикули е водоуйстойчив, за още по-добра защита!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-17.05.2024

Списък на спечелилите:
[smart раница] Мими Станиславова
[smart чантичка през рамо] Svilen Stefanov
[ваучер на стойност 50 лв.] Анелия Бумбарска

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.