nova-rock-2019

Slipknot, The Cure, Slash & Myles Kennedy, Slayer с финалното си турне и много други на Nova Rock 2019

Както най-вероятно сте чували, Nova Rock e вероятно най-близкият до България голям рок фестивал, на който определено си заслужава да се отиде. Тази година фестивалът ще се проведе от 13 до 16 юни (четвъртък – неделя).

Фестивалът се провежда в Pannonia Fields, Никелсдорф, в близост до границата между Австрия и Унгария и е на около 950 км от София, което го прави съвсем постижима дестинация за пътуване с кола. Пътят до там е сравнително добър и лесен за преминаване: за Сърбия, както и за страните от ЕС, е нужна само с лична карта, а маршрутът е основно по магистрали. Естествено, винаги си остава и вариантът и със самолет, като освен до Виена може да се помисли и за Братислава, която е на по-малко от 40 км от Никелсдорф и до там има нискотарифни полети от София. Наличен е и организиран автобусен превоз от Виена до Nova Rock, както и специален директен влак от Виена до Никелсдорф.

Освен вече споменатите хедлайнъри, списъкът с участници включва доста силни имена като: Die Toten Hosen, Dropkick Murphys, Rob Zombie, Papa Roach, In Flames, Sabaton, Sum 41, Amon Amarth, Within Temptation, Anthrax, Lamb of God, Godsmack, Trivium, Behemoth, Children of Bodom, Amaranthe и много други.

Към голяма част от въпросните групи очакванията са големи:
● Slipknot подготвят нов албум в момента.
● Slayer са на прощалното си турне и това е шанс да се видят на голям фестивал за последно.
● In Flames също издават нов албум скоро, като досега излезлите песни от него звучат обещаващо.
● Rob Zombie не е идвал в Европа от 2016-тa и също издава нов албум скоро.

Очаква се обявяването на още групи в скоро време. Цените на билетите започват от 179.99 евро общо за четири дни с включен паркинг и къмпинг в цената.

Фестивалът разполага с две големи основни сцени, една малка и множество обекти: от павилиони за храна и напитки, до щандове за мърчандайз на групите и увеселителни атракции. Плащания в брой не се извършват – всичко става със специална карта, която се зарежда на място. Остатъчната наличност може да бъде изтеглена във всеки един момент в брой, или да бъде преведена по сметка след края на фестивала.

Повече информация и билети – на официалния сайт на фестивала novarock.at.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.