Skillet се завръщат със „Surviving The Game“ през септември

Skillet анонсираха дългоочаквания си и първи сингъл от повече от година, „Surviving The Game“, който ще излезе на 15 септември.

Продуциран от Kevin Churko (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Disturbed) и писан от John Cooper, Korey Cooper, Churko and Kane Churko, John Cooper описва трака като зов за обединение към бъдещето и преминаването през тежките моменти, в които света се намира и преживява. „Нашата нова песен „Surviving The Game“ ме кара да се чувствам като бик, който излиза от бариерата. Първите 30 секунди от песента те отвеждат на пътуване, което започва в несигурност и безпокойство и води до експлозия от енергия и живот. Това обобщава как виждам бъдещето. Сезонът беше тежък и още не сме преминали през бурята. Имаме нужда от надежда, имаме нужда от упоритост и ще оцелеем. Надявам се, че когато хората чуят „Surviving The Game“, тя ще бъде песента, която са чакали“.

„Surviving The Game“ е първия сингъл от предстоящия да бъде анонсиран пълен студиен проект тази есен, който ще последва рекорда на Skillet от два платинено сертифицирани албума, пет мултиплатинени и четири златни сингли.

Тази есен Skillet ще оглавят турнето от 24 концерта с Adelitas Way и Eva Under Fire като главен съпорт. Пътешествието, кръстено „The Aftermath Tour“, започва на 12 септември в Чикаго и продължава до 22 октомври в Сейнт Луис.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.