Skillet пуснаха сингъла „Standing In the Storm“ и затвърдиха позициите си

Циментирайки още повече мястото си на една от най-продаваните банди за 21 век, 12 пъти платинените рокери Skillet наблюдават как сертификатите им отново се множат. Най-новите им успехи включват нов три пъти платинен статус на забележителния албум Awake, с три от хитовите му парчета, събрали повече сертификати – „Awake & Alive“ става два пъти платинен, „Hero“ – три пъти и „Monster“, вече една от най-стриймваните рок песни в историята с над 4 милиарда глобални аудио стрийма, стигна 4 пъти платинения си статус.

Най-новият сингъл на Skillet, „Surviving The Game“, първи от предстоящия на 14 януари албум Dominion, направи силен дебют като вече събра над 6.5 милиона стрийма.

Вторият трак като подарък, „Standing In the Storm“, стана наличен с предварителната поръчка на Dominion.

Въртейки се около ключовата фраза, „I’ve still got some life in me“, подбрана от дневниците на Korey Cooper, John Cooper коментира, „Остаряваме, децата ни порастват, а светът се разпада, част от мен си мисли ‘Наистина ли искаш да се върнеш на път в разгара на пандемия?“, признава той. „Искаме ли да продължим този бизнес? Тогава тя ми показа този пасаж от дневника си. Наистина ми въздейства. Започнах да мисля, ‘Да, много откачени неща се случват, но аз не съм приключил“.

Dominion, продуциран от Kevin Churko (Papa Roach, Disturbed, Five Finger Death Punch) с песни, писани от John Cooper, Korey Cooper, Kevin Churko и Kane Churko, е на 100 % създаден дистанционно между датите за турне на бандата, домашното студио в Уисконсин и студиото на Churko в Лас Вегас.

Dominion е за отбелязването на свободата, освобождение от страха – да бъдем тези, които искаме да бъдем, да казваме това, което искаме да казваме, да вярваме в каквото искаме да вярваме“, казва Cooper says. „Донякъде е напомняне за дадените от Бога права, с които сме родени. Време е да си върнем някакъв контрол над животите ни и да не бъдем роби на страха. Надявам се този запис да накара хората да се чувстват по-силни, вдъхновени, ободрени и да се наслаждават на рока!“.

Бандата ще направи тъкмо това, когато се отправи на Winter Jam 2022, с начало 7 януари в Чарълстън, Западна Вирджиния.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.