Skillet издадоха новия си албум Dominion

Skillet пусна 11-ия си студиен проект, Dominion, в чийто сет 12-те трака са определени от критиците като „динамични, невероятно триумфиращи, агресивни и силно ободряващи песни“.

„Surviving The Game“ – първият сингъл от Dominion, направи силен дебют, вече събрал над 12 милиона стрийма, сила и скорост набира и сингълът „Refuge“.

Skillet пуснаха сингъла „Standing In the Storm“ и затвърдиха позициите си

Продуциран от Кевин Чърко (Papa Roach, Disturbed, Five Finger Death Punch) с песни, писани от Джон Купър, Кори Купър, Кевин и Кейн Чърко, албумът е 100 % създаден от дистанция между турнето на бандата, домашното студио в Уисконсин и студиото на продуцента в Лас Вегас. Чуйте го изцяло тук:

Dominion е за празнуването на свободата, освобождението от страха – да бъдем тези, които искаме да бъдем, да казваме това, което искаме да казваме, да вярваме в каквото искаме да вярваме“, казва Купър. „Донякъде е напомняне за дадените от Бога права, с които сме родени. Време е да си върнем някакъв контрол над животите ни и да не бъдем роби на страха. Надявам се този запис да накара хората да се чувстват по-силни, вдъхновени, ободрени и да се наслаждават на рока!“.

Skillet прави тъкмо това, като ще оглавят Winter Jam 2022 в страната тази зима/пролет.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.