Симеон Германов представя нов албум в началото на юни

Симеон Германов – комично-одиозна и граничеща с култ личност от софийската ъндърграунд сцена, когото сме гледали и слушали през годините къде ли и с кого ли нe, е готов да представи своя нов авторски албум „Монизъм“.

Златните малинки тресат борсите и бетинг агенциите. Самият дедо Мони, както е известен сред приятели, познати и музиканти, е автор на почти всички текстове, музика и аранжименти и заедно с групата „Арбалета на ГДР“ са осъществили записите на албума в няколко звукозаписни студия: Ретро Студио при Станислав Донев-Митеран, Pro-x STUDIO при Иван Иванов, Саунд студио при Светослав Димитров и Ненчо Стефанов, Тонстудио2 при Илия Ранков и Гега Мюзик при Иван Гатев и Оги Кьосовски с участието Георги Варамезов, Димитър Московски, Симеон Джонголски, Иво Христов и музиканти от групата.

В „Арбалета на ГДР“, наред с дедо Мони на китарата, съучастват музикантите: Руслан Грудев, Вълчан Вълчанов, Християна Славова и Каролина Ференц – вокали; Иво Дуков – клавири; Поли Петрова – бас, вокали; Гого Бакърджиев – барабани; Драго Дейвис Драгомиров – барабани в пилотното парче „Рокенрол“; Венци Трифонов – кларинет и саксофон; Исус Ангелов – акордеон; Николай Николов – гъдулка; Мартин Лямов – гайда.

Представянето на албума ще се случи на 2 юни, в ново място за клубния живот на София – бара на Арт хотела на ул. „Св. Княз Борис I“ № 158 (вход откъм галерията), където музикантите ще изсвирят за пръв път заедно на сцена 10-те парчета от албума.

100% от приходите на представянето на албума ще бъдат дарени за възстановяването на Крум Япулов. Той е в болница вече малко над година, след счупване на шийни прешлени. Прави се всичко възможно той да се възстанови и да се чувства максимално добре, тъй като травмата му е изключително тежка. При желание могат да се дарят пари през следните канали:
Epay: Данни за превода: Крум Василев Япулов, IBAN: BG29 ESPY 4004 0030 5704 33, BIC: ESPYBGS1
Revolut: @krumyapulov (понякога са нужни няколко дни, за да се одобрят преводите)
PayPal: paypal.me/krumyapulov

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.