Чакаме SODOM у нас през 2022-ра

За съжаление още едно събитие отпадна от музикалния календар за тази есен. Концертът на Sodom на стадион Юнак се отлага с точно една година. Така ще очакваме шоуто на германските траш метъли да се случи на 15.09.2022г. на същото място. Закупените билети ще важат без презаверка.

Публикуваме съобщението на организаторите без редакция:

Уважаеми фенове и приятели,
За съжаление концертния живот у нас отново е жертва на поредната неясна, недообмислена и объркана заповед на Здравно министерство № РД-01-748 от 02.09.2021 г. Ние не схващаме логиката концерти на закрито да са позволени при заемане на 50% от капацитета или със 100 % документирано ваксинирани, тествани и преболедували, а на открито това да не важи. Не можем да си представим публиката на Sodom на стадион Юнак, разположена на столчета с дистанция и пляскаща с ръце, като на партийно събрание. Смятаме това за изключително неуважително както към вас – феновете, така и към самите Sodom.
Определено концертният живот по време на пандемията пострада най-много. Мнението на промоутърите никога не бе поискано, чуто или взето под внимание. Ние никога не получихме и един лев помощи, компенсации по каквито и да е мерки и програми за разлика от колегите ни в нормалните Европейски страни, дори и на Балканите.
При така създадената ситуация, мениджмънта и група Sodom решиха концерта на стадион Юнак да бъде отложен точно с една година и да се проведе на 15.09.2022г. на същото място.
Sodom заедно с ЕРА, Милена и Crash/Alien Industry обещават незабравимо и достойно отпразнуване на юбилейната годишнина от първия голям международен рок/метъл концерт в България след демократичните промени.
Всички закупени до момента билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.
Билети за събитието SODOM: THE METAL TIME MACHINE на цени от 60лв (правостоящи) 70лв (седящи) и 90лв (VIP седящи) могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.