Шарън потвърди, че Ози ще свири на Power Trip, фестивалът добавя и GNR

Вчера ви информирахме за чудовищен рок фестивал в САЩ през октомври месец, в който би трябвало да вземат участие феноменалните групи Metallica, Iron Maiden, Tool, AC/DC и Ози Озбърн. Днес вече имаме потвърждение за Ози от съпругата му Шарън, а от Power Trip добавят и Guns N’ Roses към хедлайнерите. Странно е, че това се случва, особено след като Ози публично обяви, че спира с големите концерти, но според Шарън съпругът й вече се чувства много по-добре и е направил солиден прогрес във възстановяването си. 

Новината за уникалното събитие през октомври месец в щата Калифорния (6-8 октомври) гръмна вчера. Официалното потвърждение за Ози идва от съпругата му, която гостува в предаването “Piers Morgan Uncensored” по телевизия TalkTV. Ето какво каза Шарън в ефир:

Ози е добре. Много по-добре. Мисля, че ти казах още предната вечер, но сега вече е публично обявено и можем спокойно да говорим за това. Той ще има концерт в САЩ на 6 октомври. На мястото, където правят фестивала Coachella. Ще бъде върховно. Представи си само: Guns N’ Roses, Metallica, AC/DC, Ози…“

Водещият Пиърс Морган коментира, че очевидно Ози още изгаря за рок музиката, а Шарън каза: „Никога не е спирал. Той ще се завърне.“ Според сайта Hits Daily Double GNR и Maiden ще са хедлайнери на 6 октомври, AC/DC и Ози Озбърн ще оглавят 7 октомври, а Metallica и Tool ще са основните групи на 8 октомври. Все още ни звучи леко невероятно цялата информация около въпросния фестивал Power Trip, но към момента новините сочат, че той ще се случи по план и именно с тези групи в лайнъпа си.

Разбира се, включването на Guns N’ Roses като част от Power Trip също е огромна новина (ако всичко около фестивала бъде окончателно и публично потвърдено) и се радваме, че Аксел и компания се присъединяват.

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.