SEVI празнуват 14 години в нов състав и с ново видео

Нова година – нов състав за машините от SEVI!

Бандата стартира 2024-та година, като обяви официално новите попълнения в екипа и обещава да зарадва феновете с голям концерт през март по случай 14 години на сцена.

Само преди два месеца музикантите издадоха нов албум – Genesis, подкрепен от сингъла „Insane“. „Определено думата, която очертава последните няколко месеца за нас е „Genesis“. Смените в състава са неизбежна част от историята на почти всяка рок банда, но ние вярваме, че промяната ще ни донесе още повече сили и хъс да творим!“

Новата китара на SEVI е Камен Ангелов, познат още като Stone Angel от групи като Urban Gray и Big Fat Lily. Той се появи и като втора китара на представянето на албума на бандата през ноември.

Зад барабаните пък сяда младата надежда Петър Петров, когото академията Berklee College в Бостън класира в топ 3 рок барабанисти в своята програма за обучение за изминалата 2023-та.

Групата планира концерт на 22-ри март в Sofia Live Club, по случай 14 години SEVI, на който ще представи и чисто нов видео клип.

Билетите вече са в продажба в мрежите на Eventim.bg и More.com. Първите 35 билета ще са на цена от 20 лв. След изчерпване на early bird билетите, цената ще бъде 25 лв. В деня на концерта и на входа на клуба, цената ще бъде 35 лв.
Врати: 20.30ч.
Начало: 22.00ч.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.