Senjutsu е най-големият успех на Iron Maiden в САЩ

Новият албум на Iron Maiden е много добър, ако някой още не е разбрал (ние си го припомняме този факт през няколко дни). Толкова добър, че счупи всички рекорди за групата на американска земя. Железните британци имат пореден повод да празнуват – “Senjutsu” дебютира под номер 3 в най-престижната класация Billboard 200. С това автоматично се превърна в най-добре класиралия се албум в историята на групата отвъд Океана. По-важната новина обаче е, че това е най-продаваният албум за изминалата седмица с 61 000 продадени физически копия. Към реалните продажби трябва да прибавим и тези космически цифри: 3,57 милиона стрийма на 10-те парчета от албума за седмица. Нещо повече. “Senjutsu” се превърна във втория най-голям албум на американския пазар, след „Medicine at Midnight“ на Foo Fighters.

Просто за настроение нека си припомним заглавното парче от тавата:

Междувременно Foo Fighters обявиха изненадващ концерт по-късно днес. Шоуто ще се проведе в Coney Island Amphitheater в Бруклин, Ню Йорк. Групата обяви неочаквания купон само 3 дни преди той реално да се състои с пост в социалните мрежи, в който кратко бе казано следното: “CONEY ISLAND. Последно размазване за това лято. Нека купонясваме!!!“

Концертът се разпродаде на секундата. Foo Fighters за втори път правят изненадващ концерт в рамките на една седмица. Те направиха това и на 9 септмеври във Вашингтон. Тогава хората имаха само един да си купят билети. Групата в момента е на турне в подкрепа на новия си албум “Medicine At Midnight”. Foo Fighters ще бъдат приети в Залата на славата на рока по-късно тази година. Iron Maiden за една бройка не се класираха (за пореден път). Както се вижда от първата новина обаче – хората това изобщо не ги вълнува и Maiden се радват на почитта и уважението, което заслужават.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.