Себастиан Бах: Със Skid Row трябва да се съберем отново

Бившият фронтмен на Skid Row Себастиан Бах даде ново интервю за Metal Hammer, в което каза, че той и останалите музиканти от групата са длъжни да се съберат отново, заради феновете. На няколко пъти той спомена, че се чувства зле от факта, че не може да даде на хората повече, а те го заслужават, защото са му осигурили много добър живот. Също така коментарът на Бах идва в изключително деликатен момент, в който вокалистът Ерик Грьонвал напусна Skid Row и музикантите обявиха, че Лизи Хейл ще го замести, но само за следващите четири концерта.  

Бах споделя, че не е свирил с колегите си от групата вече близо 30 години и това му тежи:

“Направихме три албума със Skid Row и за мен нещата изглеждаха, че тепърва започват. Никога не съм си мислел, че толкова бързо ще приключи всичко.“

Ето как Себастиан отговори на въпроса дали мисли, че останалите членове на групата ще се съгласят да се съберат повторно:

„Мисля, че това е напълно възможно като се има предвид, че и те и аз свирим едни и същи песни до ден днешен. Чувствам се като пълен боклук, когато получа поредния хонорар за албум от 90-те години, музика, която съм правил с хора, с които не съм бил в една стая от 1996 г. Убеден съм, че трябва да дадем още на феновете, които направиха нашия добър живот възможен.“

Преди около месец Себастиан Бах заговори за реюниън на Skid Row и в друго интервю, по време на круиза “The 80s Cruise”. Тогава той каза следното:

„Няма никаква причина Skid Row да не бъдат отново заедно. Струва ми се, че към днешна дата това е единствено бизнес проблем. Обаче истината е, че всички ние все още сме живи. Нека съберем ‘косматата група’ отново, докато още имаме коси. Нямам проблеми с никой, свиря с всякакви хора по света, освен с музикантите от Skid Row – това е адски странно.

Друг е въпросът, че Skid Row може и да имат проблем с него, но за това ще трябва да изчакаме и тяхното мнение. Нека си припомним как Себастиан и групата се разделиха. Бах напусна Skid Row с гръм и трясък през 1996 г., след месеци на нарастващо напрежение. Нещата експлодираха, след като стана ясно, че за Skid Row се отваря възможност да подгряват на Kiss. Другите членове на бандата отхвърлят тогава тази възможност, заради конфликт с графика на групата и други поети ангажименти, което вбесява Бах.

Бившият фронтмен на Skid Row даде интересен пример с Metallica и филма “Some Kind Of Monster”, в който става ясно, че музикантите работят с терапевт за да изглаждат проблемите помежду си. Бах смята, че такъв подход ще е много добър за Skid Row и ситуацията, в която се намират в момента.

 

Симеон Чешмеджиев

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.