Scorpions с нов албум, показаха частица от него

Немските рок легенди Scorpions показаха малък отрязък от предстоящия си нов студиен албум. В момента той се миксира в Берлин в известното “Hansa” студио. Над материала се труди инженерът Michael Ilbert, който има многбройни номинации за Грами за работата си върху албумите на Taylor Swift и Katy Perry (заедно с продуцента Max Martin).

По-рано днес фронтменът на Скорпионите Klaus Meine, китаристът Rudolf Schenker и вторият китарист Matthias Jаbs пуснаха кратко клипче от студиото Peppermint Park в Хановер, Германия, където е записана по-голямата част от предстоящата тава. Klaus, който стана на 73 г. миналия месец, казва следното в клипчето:

“Ние сме в студиото сега, както виждате, и тази сутрин решихме да ви пуснем малък отрязък от новия албум. Бяхме тук в продължение на една година. В момента е толкова вълнуващо най-сетне да чуем финалните миксове, идващи от Берлин. И просто искахме да споделим този важен момент с всички вас. Повярвайте ми, нямаме търпение да изсвирим за вас целия проклет албум, а не само да ви пускаме откъси. Ок, ще се видим.“

Новата продукция на Scorpions се очаква по-късно тази година, все още няма точна дата. Това ще е първа нова музика от тях от 2017 г. Тогава те издадоха антологията „Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads“, в която имаше стари хитове, но и нови парчета. Първоначалното намерение на германците бе да запишат новия си албум в Лос Анджелис с продуцента Greg Fidelman (който е работил заедно с Metallica и Slipknot). Пандемията обаче промени плановете и само част от първите песни са правени дистанционно с Greg, след което членовете на групата решиха, че ще записват сами с помощта на своя инженер Hans-Martin Buff.

Klaus Meine сподели, че този път фокусът пада върху по-тежките неща на Scorpions от миналото: “Blackout”, “Love At First Sting”, дори “Lovedrive”. Албумът е изцяло авторски и е дело на членовете на групата (за разлика от “Return To Forever“ от 2015 например, който беше написан в съавторство с продуцентите Mikael Nord Andersson и Martin Hansen).

Добри новини, Scorpions имат огромно количество фенове в България, чакаме първите сингли от групата. Вижте краткото клипче тук:

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.