Satyricon ще са специален гост на последния концерт на Slayer в България!

Легендарната блек метъл банда от Норвегия Satyricon се присъединява към Slayer за последния им концерт в София!

Концертът на Satyricon ще сбъдне една дълго мечтана среща на българските фенове с култовите норвежци, които идват за първи път на родна земя. Когато говорим за екстремната сцена на Норвегия, няколко имена се открояват ярко. Това на предвожданата от Sigurd „Satyr“ Wongraven и Kjetil-Vidar „Frost“ Haraldstad банда Satyricon. С тези две знакови фигури, които са в състава й от 1993 до днес, Satyricon винаги остават верни на собствените си творчески търсения и продължават да са оригинални и да бъдат себе си след 25 годишна история.

Satyricon e банда, която не е идвала никога в България; банда, която представя не много силно застъпен стил в концертната програма на страната ни, какъвто е блек метълът; банда, която е едновременно магнетична и агресивна и стои атрактивно на сцената, като се харесва и на истинските фенове, и на ширко скроени метъли с по-разкрепостено усещане за метъл жанра.

Именно затова организаторите са избрали да поканят Satyricon за специални гости на последното шоу на титаните Slayer в София, на 11 юли в Парка на летище София – без съмнение, историческо събитие за цялата метъл общност в България. След съгласуване с мениджмънта на Slayer, ще бъда изградена зона FRONT OF STAGE за ограничен брой хора. Всички закупили билети с Приоритетeн Достъп /Priority Access/ ще имат достъп в нея.

Билети за последния концерт на Slayer в България, със специални гости Satyricon можете да закупите по следните начини:
Онлайн Билет от bit.ly/SlayerBulgaria /от системата на PaySera/
По куриер с наложен платеж с поръчка на 0886 126 995
На каса: само от Магазин на Тъмно /ул. Иван Вазов 13, София/

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.